Första veckan av ett nytt kapitel i livet


Godmorgon!
Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon efter några intensiva veckor. Det är så mycket roligt som händer just nu och jag är så tacksam och glad över att jag tagit mig hit jag är idag.

För er som inte vet så läser jag digital marknadsföring på en skola som heter SIH i Stockholm. Det är en två årig yrkesutbildning vilket innebär att det är både teoretiskt och praktiskt. Hela förra året satt jag i skolbänken och nu är det dags för 30 veckors praktik innan examensarbetet ska skrivas. Under dessa 30 veckor ska jag vara på två olika företag, ett inhouse företag och en byrå.

Så i måndags började jag alltså min praktik hos Adlibris som digital marknadsförare. Veckan har till stor del bestått av att känna in företaget, få företaget att känna in mig, hitta min plats och vad jag kan bidra med samt bygga en stabil grund för mig i mitt framtida arbetsliv. Har varit med på en del interna möten men även externa möten med företag som jag ser upp väldigt mycket till. Det är intressant och roligt att höra företag presentera sin idé och varför de ska vara leverantör av en viss tjänst och jag suger åt mig allt.

Avslutade dagen igår med ett event på en influencerbyrå och gick därifrån med väldigt mycket energi och inspiration!

Sara Back i mönstrad kappa hösten 2018
Mönstrad kappa hösten 2018


Igår hade jag på mig
Mönstrad kappa - MQ / Marinblå t-shirt - H&M / Jeans - Gina Tricot / Ankel boots - Vagabond / Ljusblå väska - MangoIdag ska jag och min fästman gå på stan, vi har inte haft en helg sedan juli då vi bara kunnat vara tillsammans och strosa runt. Så det ska vi göra idag och ikväll ska vi laga någon god mat och dricka bubbel till det. Hittade några roliga öl också som vi inte testat innan, tycker det är kul att testa dryck från mindre bryggerier.

Hoppas ni får en fin helg!
Kram Sara

#nyamöjligheter #praktikant #höst #kappa

Gillar

Kommentarer

sminkrecensioner
sminkrecensioner,
Snygg outfit! 😃
nouw.com/sminkrecensioner
saraback
saraback,
Tack snälla! 😊 Trevlig helg på dig!
nouw.com/saraback