Torsdaglistan

Sara Back i skepparkavaj
Sara Back i skepparkavaj

Jag har tagit inspiration utav en bloggare som heter Anja Forsnor som jag gillar och följer. Hon är också skåning och har världens sötaste dotter. Men okej, hon brukar göra fredagslistan och jag tänkte, varför inte? :) Så då kör jag på torsdagslistan!

VECKANS KÄNSLA: Är så lättad över att ha jobbat järnet den senaste veckan och lämnat in en stor skoluppgift. Det har varit lite för mycket för mig så sovmorgonen jag tog idag var välbehövlig. Nu är jag lugn och harmonisk :)

VECKANS BÄSTA: Helt klart att lämna in skolarbetet i tisdags!

VECKANS TRÄNING: Jag har lyckats få in träning vid två tillfällen. Igår var jag på yoga och idag tog jag en löptur ute i det härliga vädret. Var på Ashtanga yoga och där ska man vara ganska länge i positionerna, märkte att jag somnade till typ 4 gånger. haha oops. Men det var iallafall jätteskönt och har världens träningsvärk i baksida lår idag.

IDAG: Har jag bara varit hemma, städat, tittat på Narcos, sprungit och lagat mat med Ludvig. Nu ska vi strax titta på ett avsnitt av The Crown.

VECKANS SERIE: BRON! Alltså, hur spännande är det inte just nu! Längtar tills nästa avsnitt!

I HELGEN: Jag och Ludvig är lediga tillsammans, vi har inga planer mer än att Ludvig ska coacha match på lördag. Sen tänker vi att vi ska gå en promenad i solen, (hoppas verkligen på sol) planera bröllop. Äta gott och bara umgås tillsammans!

IMORGON FREDAG: Jag har skola hela dagen, Ludvig och jag slutar samtidigt så vi ska mötas upp och titta i en second hand butik vi tänkt besöka ett tag. Sen ska vi ta en fredagsöl innan vi beger oss hemåt för att laga fredagsmat. Blir skaldjur imorgon, känns lite märkligt att äta skaldjur och fisk men känner att jag vill ha möjligheten att äta det ibland när jag är sugen.


Kram på er, hoppas ni får en fin fredag och helg!
Gillar

Kommentarer

bylolloz
bylolloz,

Jättesnygg outfit!

nouw.com/bylolloz
saraback
saraback,

Tack så mycket! Vad glad jag blir 😊

nouw.com/saraback
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229