ABBEKÅS

Jag befinner mig hos mina föräldrar i Skåne. De bor i en liten by längst kusten så lång ner i Skåne man kan komma, Abbekås heter det. Abbekås är en fin liten by och det bor inte fler än 729 personer här, ändå finns det B&B och ett spahotell i närheten och en ganska populär golfbana. Här flyttade vi in när jag var i tonåren och bodde innan dess i en närliggande by. Kanske inte är så konstigt att jag valde att flytta till Malmö, Oslo och Stockholm när jag flyttade hemifrån. Lite större städer med andra ord, men det finns en otrolig charm med landsbygden. Man kan andas på ett annat sätt och allting går i ett helt annat tempo. Sen vill jag verkligen inte sticka under stolen med att jag älskar de öppna fälten vi har här. Marken är så platt att man kan se så lång bort och det är otroligt vackert. En dag kommer jag med stor sannolikhet befinna mig i ett hus i Skåne, med Ludvig, våra barn och en hund att ta löprundor med längs vattnet. Sen är drömmen att mamma och pappa ska bo ett stenkast bort, undra vart vi alla hamnar :)


Utsikt över fälten i Abbekås, Skåne
Utsikt över fälten i Abbekås, Skåne
Hus i Abbekås, Skåne

När jag klev ur bilen igår kväll möttes jag av denna utsikten. Det var varmt ute, nästintill vindstilla och solen var på väg ner. Känner ni lugnet genom bilderna?


Sara Back i Malmö i jeans och slip ons

Reste bekvämt i blåa jeans från Gina Tricot // Ljusrosa slip on från märket Daisy // Vit t-shirt från märket 365, MQ // Svart, vit och röd cardigan från Zara // Väska Ralph Lauren


Innan det hängde jag och mamma runder på stan i Malmö, det blev en obligatorisk besök på Möllans Falafel nära där vi tidigare bott. Blev tyvärr lite missnöjd denna gången men så kan det gå.

Vi tittade runt i butiker och åt glass.
Det var så varmt ute att vi la jackorna i bilen och klarade oss med att endast ha kofta som jacka.
U N D E R B A R T !


Vegetarisk hamburgare på Anammas färs

Till kvällsmat idag blev det hemgjord vegoburgare med Anammas formbara färs. Den är nästan för bra för att vara sann. Så gott så gott. Det är så kul att det hänt så mycket med vegoutbudet de senaste åren och inte minst de senaste månaderna. Finns så mycket nu, när jag var vegetarian under högstadiet och gymnasiet fick jag mest äta äcklig soja korv och qournfiléer. Då kunde man bara drömma om att få till en bra hamburgare som inte var platt, mosig och torr på samma gång utan saftig med god smak och bra tuggmotstånd. Heja heja!!


Nu kommer snart Ludvig och pappa hem. Ludvig åkte idag istället för igår då han behövde jobba. Men nu så är han snart här också :)

Kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229