The backpacker tag

Når reiser du?

Vi letter fra Gardemoen tirsdag 31 Januar.

Hvorfor valgte du å dra på backpacking?

Jeg ELSKER å reise, og jeg har reist masse med familien tidligere. Da jeg ikke visste hva jeg ville studere, samtidig som jeg egentlig var ganske skolelei, valgte jeg å fylle friåret mitt med noe jeg virkelig ville. Jeg har fulgt flere reiseblogger i lang tid, og jeg har alltid visst at jeg ville på en stor tur, nå som jeg faktisk har muligheten. Dette året har jeg ingen forpliktelser eller steder jeg må være. Jeg er for første gang på 13 år uten skole, og jeg kan ta meg 4 mnd fri og bare oppleve verden. Å reise er så sykt verdt pengene, og jeg vet at minnene og opplevelsene jeg sitter igjen med etter denne reisen vil være med meg for alltid.

Hvem skal du dra med?

Han som er så heldig å få tilbringe hele 4 måneder med meg, er bestekompisen min Ulrik. Vi er like gamle, og han valgte også friår for å reise. Gleder meg masse til å dra på tur med han.

Hva tror du blir den største utfordringen?

Hmm.. Det må enten bli det å være to unge mennesker ute i verden, alene, for aller første gang. Det å finne frem, vite hva vi skal si ja/nei til, hvordan vi skal komme oss frem osv? Ellers er det jo spennende å se hvordan jeg og Ulrik holder sammen under turen. Om det blir store utfordringer med å være sammen i 4 mnd. Håper og tror vi klarer å være venner, men man vet jo aldri hva som kan skje?

Hvilke land skal du besøke?

Sør-Afrika. Namibia. Botswana. Zimbabwe. India. Thailand. Laos. Vietnam. Australia

Er det noe du er redd for?

Jeg er veldig redd for å bli lurt eller utnyttet. At noen skal bruke vår uvisshet til sin fordel. Det å bli ranet er jeg også ganske redd for..


Hva sier familien din og vennene dine om valget om å dra på tur?

De støtter det fullt ut! Jeg har en reiseglad familie, og de har full forståelse for at jeg vil utnytte muligheten jeg har nå til å reise. Pappa vil gjerne være med, og mamma angrer på at hun ikke gjorde det samme når hun var ung. Venner synes det er super kult og er ikke annet en glade på mine vegne. Gleder meg til å oppdatere alle underveis.

Hvor gleder du deg mest til å dra?

Thats a hard one! Gleder meg til å oppleve alle landene, og jeg har aldri vært noen av stedene før. Men Afrika må jeg si jeg gleder meg litt ekstra til. Afrika er liksom Norden´s store kontrast. Gleder meg til helt nye land, mennesker, kultur og landskap. Alt jeg har sett av Afrika før er ikke annet enn vakkert!!

Nevn 3 ting du gleder deg litt ekstra til?

1. Skydive i Australia

2. Snorkle i Great Barrier Reef

3. Safari i Sør-Afrika.

Nevn 3 ting du gruer deg til?

1. De sykt lange flyturene, og reiseveiene

2. Håper ikke jeg får hjemlengsel?

3. Vonde hostellsenger


Hvor mye penger regner du med å måtte spare opp?

Budsjettet mitt er på 100.000kr. Selve turen med flybilletter, overnattinger, busspass osv koster rundt 60, også beregner jeg ca 40 i lommepenger. Tar med alt jeg sparer opp, kan jo hende jeg får bruk for litt backup.

Hvilken organisasjon reiser dere gjennom/får hjelp av?

KILROY. Vi har fått masse god hjelp av disse, og de har hjulpet oss å legge opp ruta! Superfornøyd med hjelpen vi har fått fra de hittil.

Hva skal du ha med deg?

Tenkte å skrive et eget innlegg om dette, da det blir en del. Men det viktigste er vel en stor sekk, lommebok og pass, litt klær å gå i og gode sko

Håper dere likte innlegget, også er det bare å spørre i vei om det er noe annet dere lurer på!

ツ Sara 

Liker

Kommentarer

Lone ,
Hei! Jeg har selv vært på backpacking og jeg er også ute å reiser nå. Her har jeg skrevet om tips til pakking! http://travellone.blogg.no/1474198059_pakkeliste_p_backpack.html
www.travellone.blogg.no
saraaras
saraaras,
Ha en fantastisk tur videre, skal absolutt sjekke ut pakketipsene 💙 Klem
nouw.com/saraaras
mariannekaroline
mariannekaroline,
Høres så utrolig gøy ut med backpacking! Håper jeg får til å gjøre det etter studier 😊
saraaras
saraaras,
Jaa åå gleder meg så mye!! 😁 Har man muligheten, må man bare gjøre det!!
nouw.com/saraaras