Sommerferien min

Heihei! Har dere hatt en fin sommer? Det har iallefall jeg. Denne sommeren har jeg fått gjort overraskende mye, så jeg tenkte å dele min sommer her:)) Når skolen var slutt bar det rett på jobb. Jeg jobbet i 4 uker før jeg tok meg 3 ukers velfortjent ferie! Sommeren har bydd på mange fine ferieminner, og jeg har kost meg så mye! Jeg har fylt opp hver eneste dag med noe hyggelig, akkurat sånn jeg liker det!

Hytteturer har det vært mye av. Jeg elsker hytter, haha! Har funnet ut at jeg er et skikkelig hyttemenneske. Elsker å bare slappe av, spise god mat, bade, fiske krabber og komme seg litt bort. Helt i starten av sommerferien var jeg med Kaja på hytta hennes i Drøbak i en helg, noe som var superdeilig! Rekemiddag og krabbefiske var midt i blinken etter en sliten jobbuke. Jeg hadde også med tre av mine beste venner på min egen hytte rett etter skolestart, hvor været virkelig var på vår side! Koselig!!

Etter 4 uker med jobb tok jeg turen til varmere strøk med familien. 1 uke i Kreta var akkurat det jeg trengte. Lange dager på stranda, god gresk mat og saltvann! En uke hvor jeg fikk slappet skikkelig av og bare nyte ferien. DIGG.

På hytta i Nevlunghavn. Enkelt og greit, verdens beste sted. Vi kjøpte egen hytte her for 2 år siden, men før det har vi tilbragt hver sommer her på farmor sin hytte. Mye barndomsminner og  mange mange fine sommere her nede.

Å være hjemme har også bydd på mye gøy, lange kvelder, mye moro med venner og bading!! Elsker å bade, hah!

KØØØBEN, kanskje sommerens høydepunkt! Latter, mat, Danmark, bestevenner og morsomme turer på byen<3

​Avsluttet sommerferien med en uke på hvaler med gode venner. Koser meg så mye med denne gjengen! 

Denne sommeren har virkelig vært bra, og jeg har stappet den med så mye moro som mulig.

​Hvordan har din sommer vært? 

  • HVERDAG

Liker

Kommentarer

Ariel C,
Hørtes ut som du har hatt en kjempefin ferie!
arielc.blogg.no
saraaras
saraaras,
Det har jeg<3 Håper du også har fått solfylte dager og en super ferie!
nouw.com/saraaras