REISERUTA

På våre 4 måneder i den store verden er planen å besøke hele 3 kontinenter og 9 land. For å rekke alt dette har vi en nøye planlagt reiserute, og denne tenkte jeg å dele med dere idag!

Hele reisen starter i Afrika og vi flyr fra Gardermoen med mellomlanding i DOHA før vi ankommer Cape Town, Sør-Afrika. Vi blir i Afrika i cirka 25 dager. Disse dagene er stappet med opplevelser, og herregud så mye fett vi skal. Fra Sør-Afrika går turen videre til Namibia, deretter Botswana, så Zimbabwe før vi avslutter Afrika i Johannesburg. Fire land skal krysses av på verdenskartet på vår reise i Afrika. Så bringer flyet oss videre til vårt neste kontinent, nemlig det store Asia.


Fra Johannesburg flyr vi tilbake til DOHA og mellomlander der, før flyet tar oss til Indias hovedstad, New Dehli. Vi skal reise rundt i India i om lag 18 dager, hvor vi beveger oss nedover i landet. New Dehli -> Agra -> Jaipur -> Pushkar -> Udaipur -> Mumbai -> Goa. Så skal vi ta livet helt med ro i Goa i 3 dager før vi forflytter oss ned til sørøst- Asia.

I sørøst-Asia har vi satt av 4 uker. Vi flyr fra Goa til Bangkok, og tilbringer den første tiden i Thailand. Fra Thailand skal vi komme oss gjennom Laos og tilslutt Vietnam før vi setter kursen mot vårt siste kontinent. Disse 4 ukene er veldig frie og vi har ingen organiserte turer å lene oss på! Så her får vi nok utfordra oss selv, og satt retningssansen på prøve. Haha! Fra Vietnam til Australia. Vi flyr fra Hanoi, mellomlander i Kuala Lumpur og deretter går flyet til Melbourne, Australia.


5 solfylte uker skal tilbringes i turens siste kontinent, Oseania. Disse ukene skal nytes og vi skal følge kystlinjen nordover. Melbourne -> Canberra -> Sydney -> Byron Bay -> Cairns. Vi har kjøpt et busspas som skal ta oss fra Melbourne til Cairnes, med prinsippet om at vi kan hoppe av og på etterhvert som vi beveger oss lenger nord. Etter Cairns bærer turen hjemover til Norge hvor vi forventer å lande 31 mai. Da er fire måneder på reisefot forbi, tenk det.

- Sara

Liker

Kommentarer

licela
licela,
ååå så heldig du er !!
nouw.com/licela
saraaras
saraaras,
Ja, du kan tro jeg gleder meg!!
nouw.com/saraaras
Nina
,
Så gøy å se du skal på backpacking! Glad flere norske gjør det, for det er alt for få som velger å ta sjansen! Kom over bloggen din alt for tilfeldig, men jeg er også fra Lørenskog og reiste til Australia/Asia for eksakt to år siden i dag (også tilfeldig). Skrev også blogg som jeg oppdaterte da jeg kunne - ninajoh.blogg.no hvis du trenger små tips (ikke at det er så mange gode råd der, egentlig..). Masse, masse god tur!!
saraaras
saraaras,
Jeg gleder meg så mye. Er liksom på denne tiden man har alle muligheter, så det må jeg bare utnytte. Skal sjekke ut bloggen din! <3 Tusentakk!
nouw.com/saraaras