DELAYED

Atm på Kastrup. Flyplassen i Køben. Hjem til Norge denne helgen. Jeg gleder meg.

Stresset som bare rakkern hjem fra skolen for å rekke å dusje, og pakke innen jeg skulle være på flyplassen. Onkel feirer 60-års lag i kveld, så jeg skal direkte fra flyet og dit. Føler meg ganske overpynta her jeg sitter, med krølla hår og hele pakka. Men pytt pytt. Flyet mitt er forsinket. Kjipt. Hadde timet alt perfekt, men nå blir jeg sein. Rakk heller ikke kjøpe mentos, fordi jeg måtte løpe til gaten. Nedtur. Kjøper alltid mentos når jeg reiser.

Så nå sitter jeg bare her, kjeder meg, og tenker på mentos. Det blir hyggelig å komme hjem da, til fam <3 Oda, kusinen min, konfirmeres imorgen også, så dette blir en skikkelig familiehelg.

Hadde egentlig tenkt å sette meg inntil veggen på gaten å se litt på ungkaren nå, mens jeg venter, men jeg tenker jo aldri på at øreproppene til mobilen ikke passer macen... Og er vel ikke helt sosialt akseptert å se the bachelor på flyplassen uten ørepropper? Hehe, om det blir enda mer forsinka, så blir det brått brudd på de sosiale reglene. Can´t blame my bored ass.

Kryss fingrene for at jeg snart kommer meg på flyet, og ha en super helg 💘

  • HVERDAG

Liker

Kommentarer