BLI KJENT MED MEG

HVOR GAMMEL ER JEG?

Jeg er 21 år gammel, og fyller 22 i April.

HVOR ER JEG FRA?

Jeg er oppvokst i Lørenskog og har bodd der helt til August i år, da jeg valgte å flytte stumpen min til København.

HVA LIKER JEG Å GJØRE?

På fritiden har jeg mange forskjellige ting jeg liker å gjøre. Jeg er kanskje litt for sosial av meg, og liker aller best å tilbringe tid med venner og familie. Uten om det er jeg også veldig glad i å trene, både i senter og fotball. Savner virkelig fotballen etter jeg flyttet, og har som mål å finne meg et lag her i DK. Etter jeg flyttet for meg selv har jeg også fått sansen for matlaging, så det er også blitt til en hobby hos meg.

NOE JEG GLEDER MEG TIL?

Neste uke tar jeg meg en god langhelg i Norge, og det ser jeg virkelig frem til. Se familie og venner igjen, og bare være litt hjemme. Jul er også en stor favoritt hos meg, så jeg gleder meg til førjulstid i København og alt som hører med der. Julekalender, kakao, julemusikk og stemning. Teller ned❤ Og sist, men ikke minst - så gleder jeg meg ufattelig mye til å reise til Cuba med familien første juledag!!! OMG, can´t wait! Mye å glede seg til fremover, med andre ord.

3 POSITIVE OG NEGATIVE TING OM MEG

Hmm alltid vanskelig å vurdere seg selv sånn, men positive: jeg er selvstendig, lett å komme overens med og omtenksom , negative: overfølsom, litt for godtroende i blant og overtenker alt for mye.

HVA ER JEG MEST STOLT OVER?

Tror det må bli valgene jeg tok om å dra avgårde på backpacking i 4 måneder og flytte til Danmark.

HVA ER PLANENE FOR DET NESTE ÅRET?

Først og fremst, bestå eksamen. Jeg blir værende i København og skal fortsette på studiet mitt. Blir nok til at jeg bytter over til bachelorutdannelsen neste år, også skal jeg søke meg til praktikk i utlandet. Må også finne meg et nytt sted å bo ganske fort, så det er jo en prioritering. Ellers blir det bare å bli enda bedre kjent med fine byen min<3

HVA ER MITT DRØMMEYRKE, UAVHENGIG AV UTDANNELSE?

Om jeg fikk valgt helt fritt ville jeg blitt marinebiolog eller reiseblogger, hehe - I WISH

DET FINESTE STEDET JEG HAR VÆRT

Den er faktisk hard, for jeg besøkte så sinnsykt mange fine steder under reisen min. Men jeg er alt for svak for fine strender, så 1 plassen går til verdens fineste Koh Rong, Kambodjsa.

VONDESTE JEG HAR OPPLEVD

Jeg har vært heldig i livet, og lite vondt har skjedd meg. Jeg har alle mine nære og kjære rundt meg og ingen sykdom i familien. Men da jeg mistet oldemoren min for noen år siden, da hadde jeg det vondt. Hun var virkelig verdens sprekeste og fineste dame!!

HVA ER JEG MEST TAKKNEMLIG FOR

Den henger godt sammen med punktet over. Jeg er mest takknemlig for at jeg har den familien og de vennene jeg har, og at det er bra med dem alle. Jeg er takknemlig for at jeg har vokst opp i trygge, fine Norge. Man skal ikke ta for gitt å ha alle de mulighetene vi har. Lucky me.

MEG I 3 ORD

adrenalinjunkie - eventyrlysten - energisk

  • ME

Liker

Kommentarer