U P P D A T E R I N G ❗️

Hallå på er fina ni!

Igår ekade det tomt här inne och jag orkade faktiskt inte uppdatera. Eftersom att jag haft lite små känningar sådär sedan i söndags så tänkte jag att de vore bra att vila upp kroppen. Så valde att stanna hemma från praktiken och låg och vilade i sängen till på eftermiddagen. Vi gick ut hela familjen och tog en promenad, Linus cyklade bredvid mig och Saga som åkte vagnen. Så emellanåt så sprang jag bredvid honom, dels för att Saga tycker det är kul och dels för att försöka få fart på värkarbetet.

På kvällen runt 19 tiden bestämde vi ändå för att de kanske vore bra att ta en koll, bara för att se hur det ser ut. Inte för att jag kände av särskilt mycket, utan mer för att veta läget och om jag kunde åka till praktiken idag. För att bespara Linus nervositeten så valde jag att ta med mamma så fick han vara hemma och lägga Saga, skulle de varit något hade hon bara åkt och bytt av honom. När vi kommer dit får jag träffa världens bästa barnmorska, som komiskt nog visade sig bo gatan bakom våran. Hon var helt underbar och förstående! Hon kopplade upp mig i ctg och som vanligt när man ligger där försvinner allt vad sammandragningar heter, jag var väl upp i 60 som max på värkarna. Hon såg att de fanns där men var oregelbundna och sa att vi skulle kolla efter ändå. Jag som inte kände av värkarna alls trodde garanterat att de skulle vara så stängt som det bara kunde bli, men de visade sig att jag var öppen 3cm. Så hon avrådde mig från att åka till praktiken och sa att skulle de gå för fort inatt och vi inte skulle hinna in fick vi springa hem och hämta henne! Så himla härlig!

Har känt av lite mer bak i ryggen idag under hela morgonen och just nu är jag i full gång att städa och dona här hemma. Har fixat iordning skötbädden och hörnan där lillebror ska få ha alla sina blöjor. Dammsugit, dragit igång en diskmaskin och nu tänkte jag ge mig in på att skura köket. Jag hoppas på att få åka in på eftermiddagen och att vi får samma barnmorska som igår, då hon jobbar kväll idag. Så snart har hi nog bebis här hos oss! 😍 Nu ska jag fortsätta röra på mig, men nu vet ni hur läget ser ut! ✌🏻

Lots of Love, Angelica

Gillar

Kommentarer

svenssonidaa
svenssonidaa,
Åh men va kul! De är så nära nu ju 😍😍
nouw.com/svenssonidaa
Saraangelicas
Saraangelicas,
Saraangelicas
Saraangelicas,
Siv
,
Oh vilken underbar människa (barnmorskan)
Saraangelicas
Saraangelicas,
Ja verkligen helt fantastisk! Det gick superbra allting ❤️
nouw.com/saraangelicas
Jessica E
,
Åh vad härligt
Saraangelicas
Saraangelicas,
fruosbeck
fruosbeck,
Spännande =) snart är han här <3 lycka till med allt <3
nouw.com/fruosbeck
Saraangelicas
Saraangelicas,