Studenttider

I samarbete med partykungen.se

Sommaren är verkligen här nu och sommarlov och semestrar närmar sig med stormsteg, inte nog med det så är det studenttider. Vart man än går så blir man påmind om att studenten är runt hörnet för de allra flesta, i mail, sms, i butiker och sociala medier. Jag kan knappt förstå att det snart är hela 7 år sedan jag själv stod där på trapporna och sprang ut med hela livet framför mig. Att man tagit ett steg ut i vuxenlivet och det var en blandning mellan rädsla och spänning. Själv så tog inte studierna slut för min del utan jag hoppade på och började läsa några kurser som var obligatoriska för att komma in på sjuksköterskeprogrammet.

Men innan allt allvar drog igång igen så fanns en hel sommar och inte minst studentfesten. Jag minns mitt studentfirande så himla väl, jag kommer nog aldrig att glömma det, det var både bra och fruktansvärt dåligt. När vi sprungit ut så ville jag åka bil genom staden, vilket inte riktigt blev av till min besvikelse. Men själva studentskiva hemma hos min pappa var supermysig, med så himla god mat, tårta och presenter. Det var strålande sol och jag kunde inte önskat så mycket mer. Kvällen avslutades med att åka flak med mina klasskamrater och skrika ut över stadens gator och torg. Vi var hem till några där det bjöds på mat och det var verkligen en sista stund tillsammans.

Till er som tar studenten eller kanske rent av ska fixa en studentskiva så vill jag tipsa er om partykungen.se, de har verkligen så otroligt mycket bra saker för en lyckad student. Allt från dekorationer i gult och blått, till servering, ballonger, tutor, presenter och mycket mer finner ni hos partykungen.se, de är dessutom otroligt snabba i både packning för avhämtning på deras lager och på leverans. Jag har handlat där flera gånger och jag rekommenderar dem varmt då de dessutom, utöver deras breda utbud, även är otroligt billiga och gör det om möjligt ännu roligare att fixa inför en lyckad fest. Just nu kan ni dessutom designa en egen studentskylt hos partykungen, med en massa roliga teman kan ni få skylten så personlig som aldrig förr. Teman om allt från vanliga och naturella bakgrunder till lite mer utstickande så som en bakgrund från facebook, instagram eller youtube gör din skylt lite lättare att finna bland övriga skyltar i folkmassorna. Så klicka in er på länken ovanför och fixa den bästa skivan för era blivande studenter!

Lots of Love, Angelica

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.se