PURE HAPPINESS!

Hello darlings,
Hur är det med er? Med mig är det bara bra!
Vi har varit i full gång hela dagen här hemma idag, när vi vaknade så tog jag tag i ovanvåningen. Fixade kablar och satte fast de mot listerna, dammsög "katternas" soffa, de är bara dom som ligger där uppe haha! Pappa var så himla gullig och tog massa renoveringsskräp och slängde de på återvinningen igår, så nu är ovanvåningen städad och fri.
På eftermiddagen så tog Saga en timmes (!) bad och jag fick glatt sitta och kolla på. Fredagsstädat har vi gjort och tagit en promenad till affären för att panta och köpa godis. Eller, jag gick med Leo i bärselen och Saga åkte elbil, något som hon älskar och alla på affären stannade och beundrade den där vi parkerat den vid kassorna under tiden vi handlade. Chili con carne fick bli middagen och nu har vi haft lite fredagsmys och det är dags för prinsessan att sova. Prinsen sover redan så himla gott i vaggan och snart ska den här mamman gotta sig framför nya avsnitt av serier och bara slappna av i soffan. Hoppas ni alla har en underbar fredagkväll!

You light up My world

Lots of Love, Angelica

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.se