Måndagsmorgon

Klockan är strax efter 9 på förmiddagen och hör och häpna, vi alla har ätit frukost redan. Lowe åt innan vi gick ner och somnade efteråt så då passade jag på att röja upp på barnens rum innan vi gick ner. Han vaknade inte när jag var ner honom och sover skönt i vaggan så jag har kunnat både fixa frukost i lugn och ro till oss alla samt ätit med barnen.

Dagens planer är att bara ta det lugnt på förmiddagen. Just nu ligger jag på soffan medan Saga och Leo sitter på golvet nedanför och bygger pussel, något som dom älskar att göra. Efter att Leo tagit sin förmiddagsvila och vi ätit lunch så ska vi försöka gå ut en stund. Saga vill åka pulka så om snön håller måttet går vi nog till backen ett tag, men är plusgrader ute och tösnö. Så chanserna att det går att åka är ganska små!

Lots of Love, Angelica

Gillar

Kommentarer

jennifermarie
jennifermarie,
Snö? Vi har inte haft nån snö denna vintern.. Eller jo det snöade liiiiite en förmiddag förra veckan i typ 1 timme eller 2 men det la sig inte då vi hade 7 plusgrader samtidigt..
nouw.com/jennifermarie
Saraangelicas
Saraangelicas,
men ni brukar ju inte ha så mycket i Skåne heller, vi däremot brukar ha minst 1m 🙈
nouw.com/saraangelicas
fruosbeck
fruosbeck,
Så fin Elsaklänning 😍
nouw.com/fruosbeck
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.se