En heldag med lillebror/morbror💕

Dagen började tidigt här hemma då vi skulle iväg på babymassage. Dock var det bara introduktion idag med en massa massa information, nästa gång ska vi börja massera. Men då har vi säkerhet på BVC så det var lite synd. Men är 5 stycken från föräldragruppen som har aktivitet då, så vi ska försöka ändra tiden.

När det var slut gick jag mot Valbo köpcentrum, då jag tänkte att jag skulle luncha på Ikea. Jag ringde min lillebror som gärna ville komma och luncha med mig och Saga, så medan vi väntade på honom strosade vi runt inne på köpis. Sedan blev det verkligen en heldag med honom, så himla trevligt. Saga fick även massor av nytt både av mig och av morbror. 😊 Jag köpte lite åt mig och Marcus handlade lite åt sig och vi strosade även omkring inne på Ikea ett tag. Han fyndade en rullgardin och jag en ny lampa till vardagsrummet.

Vi mötte upp Marcus flickvän Cornelia också och vi åkte hem till oss för att dricka lite kaffe. Fick lite barnpassning medan jag gjorde mat och Linus klippte gräset, toppenbra. Så nu ligger jag här i soffan, Saga sover och Marcus har precis åkt hem efter att ha fått lite mat i magen. Är verkligen heeeeelt slut. Så jag visar er vad jag köpt imorgon! 💕

Lots of Love, Angelica

Gillar

Kommentarer

Marcus
,
Fås göra fler gånger ❤ mysa å får vara med syster å saga en dag 😀
Saraangelicas
Saraangelicas,
Ja de tycker jag verkligen! ❤️ Både jag och S tyckte dagen var fantastisk! 💕
nouw.com/saraangelicas