En fot in i drömjobbet!

Gokväll hjärtan,
Jag har precis landat hemma efter en kvällstur på jobbet. Tog en PW på 5km hem och nu sitter jag alltså här och är varken trött eller pigg, bara extremt hungrig!

Nämnde ju ininlägget igår att jag börjat jobbat lite igen, jag har alltså börjat på mitt nya jobb som undersköterska på AKUTEN! Jag har precis börjat min intro och gick alltså min andra introtur idag, som hamnade på kirurg sidan. När jag började min resa mot sjuksköterska så har mitt mål alltid, alltid, varit ambulansen. Jag vill jobba med akutsjukvård, under åren är det ingenting som har förändrats heller trots att jag varit och jobbat inom kirurgi, hematologi, njurar och dialys. När jag för bara någon vecka sedan ringde bemanningen på Gävle sjukhus och berättade att jag ville börja jobba igen gick det undan. De ringde mig som galningar och undrade hu snart jag kunde påbörja min introduktion och att jag var extremt eftertraktad, bara en sådan sak känns så himla roligt när man ska återgå från mammaledigheten.

Att jag fått börja på akuten känns så himla himla roligt, jag älskar varje sekund och att jobba med det här är precis det som jag vill göra. Jag ÄLSKAR att lära mig nya saker och jag lär mig absolut bäst genom att se och göra, inte alls för teorin. Så just nu observerar jag precis allt som sägs, görs, vart allt finns och ställer tusentals frågor. Allt detta utöver det jag jobbar med patienterna. Alltså jag är så himla lycklig, det känns så himla bra. Bara det här att gå till jobbet och vara glad, exalterad genom precis hela arbetspasset och knappt vilja gå hem när passet är slut. Det är precis så som det ska vara! Jag älskar det här. Att jag står med halva foten inne på mitt absoluta drömjobb, 26 år gammal. Min plan är att detta ska vara min fasta arbetsplats och att jag ska uppgradera min yrkeskategori till färdig akutsjuksköterska så småningom. Jag stormtrivs, undersköterskor som sjuksköterskor och läkare, alla är så fantastisk trevliga, snälla, behjälpliga och helt underbara!

Lots of Love, Angelica

  • Nära Gävle

Gillar

Kommentarer

fruosbeck
fruosbeck,
Vad roligt grattis <3
nouw.com/fruosbeck
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.se