Det senaste året 

Hej fina ni,
Efter flera önskemål från er att blogga mer så ska jag försöka komma ihåg det. För det är någonting jag tycker är så kul, men som alltid så kommer vardagen emellan och jag har ju trots allt tre små som tar upp all min tid dag som natt.

Förra året var som alla vet, mycket speciellt, och energin att skriva här fanns inte. Kändes som jag bara gick hemma, instängd och skulle försöka roa tre barn inom 4 väggar vilket inte alltid var det lättaste. Men även om året var annorlunda så gjorde Lowe det till det bästa.

Att få följa hans utveckling som har skiljt sig så otroligt mycket från sina syskons men självklart så har inte bara han varit i fokus. Det är precis lika roligt att följa Saga och Leos utveckling och gud så stora de börjar bli. Mina små hjärtan är inte små längre. Så vad har hänt sen senast?

Lowe
- pratar flera ord,
- han springer omkring sen 10 månader.
- han vinkar, klampar händerna och dansar sig genom all dagar.
- han ÄLSKAR mat.
- han sover otroligt dåligt på nätterna relaterat till förstorad körtel bakom näsan (polyperna)
- han älskar att springa runt och leka för sig själv, när syskonen är på förskolan har han prime Time. Ingen som tar av honom några leksaker och han kan leka med precis allt.
- att gå och öppna alla lådor och skåp han kommer åt är det roligaste han vet, samtidigt som han går runt och säger ”aj aj” och vet att han gör fel. När vi säger åt honom skrattar han och springer därifrån.
- han älskar att duscha och sitta och pilla med leksaker, badet kliver han bara ur.
- träklossar, pussel och Lego springer han alltid omkring med i handen.
- han är inte så mycket för tv och film. Har inte tid att sitta still och kolla, men musik älskar han och börjar dansa om det så är en telefon som plingar för ett sms eller notis.
- värst av allt: han fyller ETT år om 10 dagar. Var i hela friden tog tiden vägen?


Leo
- Fyllde tre i höstas
- älskar allt vad bilar och traktorer och motorfordon heter och munnen går i ett jämt.
- är superduktig på att räkna och räknar långt utan problem.
- han älskar att sitta med sitt Lego och Lego tracks och bygga hus och banor, kan sitta i timmar.
- han lärde sig att skriva sitt eget namn helt själv i somras.
- han är så himla artig och omtänksam. Han är så lillgammal och bryr sig verkligen om allas bästa. Alltid ”tack så mycket, nej tack det är bra ändå, ja/nej jag är säker på det,” osv
- han är otroligt smart och är en höjdare på pussel och tycker det är extremt kul.

Saga
- lärde sig att cykla i somras
- är superduktig på att skriva och tycker det är så roligt. Ett stort intresse för bokstäver finns. Följer i sin mammas fotspår.
- hon älskar att rita och måla och vara kreativ, att pyssla och rollek, mycket familjelek och att leka i sitt kök på rummet.
- hennes rädsla för vatten släppte i somras och hon hoppar och badar nu utan att man håller i henne och simmar med flythjälpmedel.

Men det bästa är att alla tre är så otroligt snälla både ensamma och tillsammans. De har hjärtat på rätt ställe och jag är så oerhört stolt över dem. Det är klart att de bråkar, precis som alla barn gör ibland, men i grund och botten är de så lugna och harmoniska. ♡

Lots of Love, Angelica

Gillar

Kommentarer