BIG BEAUTIFUL EYES

Som det kliar när tänderna ska upp

Gokväll hjärtan.
Åter till vardagen efter långhelgen, dock är det alltid som helg för mig och mina guldklimpar. I måndags jobbade Linus men kom hem etter halva dagen, vi gjorde absolut ingenting speciellt, åt Korvstroganoff och avslutade kvällen i soffan med ost och kex och igår var vi vara hemma och tog det lugnt. Vädret har varit grått, trist och bjudit på våtare natur senaste dagarna och det har varit så illa tråkigt och har bidragit till några mysiga dagar inne.
Idag så bad jag Linus att väcka mig innan han åkte till jobbet just för att vi ska få lite rutin i vardagen. Vi ska börja gå upp tidigare och få ut mer om dagarna både för min och för barnens skull. Sagt och gjort, idag har vi haft en sååååå bra dag. Jag låg och gosade i sängen tills Saga vaknade strax efter 7, hon fick lella och kollade på surfplatta innan vi gick upp. Hon gick runt och lekte med sin docka och drog på dockvagnen hon fick i födelsedagspresent medan jag städande. Dammsög, diskade, skurade köket och tvättade innan det var dags för barnen att äta lite gröt. För att sedan gå upp och sova en stund allihopa, 1,5 timmes sömn lyckades vi få och trotsen att sova middag syntes inte till. När vi vaknade åt vi tacos, tog en dusch för att sedan gå ut i solen. Jag skurade altanen, tog fram utemöblerna och spolade av dom samt tvättade fönstren. Allt medan Saga sprang omkring och lekte på gården, hade frukstund vid sitt bord, plockade blommor och Leo sov i vagnen. När S skulle in och kissa snubblade hon på gruset och skrapade knäna så då gick vi in allihopa och började med maten och blev klar lagom till Linus kom hel från jobbet.
Nu har jag nattat båda barnen och sitter i soffan med Leo (som sover i mitt knä då han vägrar sova någon annanstans) och bara andas ut. Ler åt hur bra dagen varit, Saga trotsade inte en enda gång, hade inte nappen på hela dagen, inge rackartyg eller gjorde saker hon inte får. Leo var glad hela dagen, har fått riktig fart på kroppen och kryper nu fram i raketfart när han hittar något utom räckhåll som han vill ha. Nu ska jag slå på en film innan sängen kallar.

Lots of Love, Angelica

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.se