Att leva i nuet

Hej finaste ni,
Ni är många som kikar in här regelbundet trots att det ekar tomt, inte riktigt rättvist så jag tänkte att jag skulle skriva lite till er.

Det har gått nästan fyra månader sedan jag skrev här senast, vilket betyder att min älskade lilla Lowe snart blir fem månader. Vart tar tiden vägen egentligen? Nyss gick jag här hemma och väntade och längtade och nu är han här och har blivit så stor så snabbt. Min älskade lilla prins.

Att jag slutade skriv sist var inte planerat men det hände så himla mycket så himla snabbt. Dels så har jag nu tre barn att ta hand om så tiden blir minimal. Det var mycket med olika besök inom sjukvård utöver BVC så var det provtagningar för blödarsjuka (vilket vi fortfarande inte vet om han har då Gävle sjukhus gjort fel med proverna inte en utan TVÅ gånger). Vi har varit på flera besök och gjort ultraljud på hans lilla ömtåliga hjärta. Min älskade farfar drabbades av cancer i samma veva som Lowe kom. Han har genomgått flera cellgiftsbehandlingar och operationer vilket även de varit tufft. Framförallt i dessa jävla skittider med Corona som gör allt så mycket svårare ändå. Usch.

Men annars då, om vi ska se bort från det negativa, så har Lowe kommit in och tagit våra hjärtan med storm. Han är A L L T I D glad, alltså jämt. Han kan sova flera timmar, vakna och ligga och snacka för sig själv i en halvtimme/timme. Sen när vi upptäcker att han är vaken kan han komma upp till vem som helst ytterliga lika lång tid innan han kommer på, att ”aha, jag kanske vill ha lite mat också👆🏻💡” . Han älskar att prata och vill helst sitta i knä och prata men ligger gärna i babygymmet och snackar med leksakerna med. Han sover hela nätterna och gör verkligen inte mycket väsen av sig, han bajsar t.o.m. i tysthet och kan sitta i sin egen skit utan ett ljud, vilket jag tycker är hemskt. Så går hel tiden och kikar i blöjan när han sover. Hänt flera gånger att vi vaknat på morgonen och sett att han fortfarande sover och har bajsat. Det är det jobbigaste med honom, att inte ens då blir han arg. Annars är han helt fantastisk, underbar och så given. Han var den sista pusselbiten. Han gör mig så himla lycklig tillsammans med sina syskon, min trio. ☘️

Nu är vi mitt i sommaren och gud som vi njuter. Vad har vi hunnit med sedan sist då? Massvis av lekplatshäng, frostkalas då en liten prinsessa fyllt 4, jag har hunnit fylla 28 år, barnen har sommarlov sen en månad tillbaka, vi har firat midsommar, jag har åkt till stranden ensam med barnen, vi har haft det underbart i värmen och vi har myst inne i regnet. Jag har tagit med all 3 barnen på restaurang när Linus jobbade. Har fått åka in akut med leo och gett honom medicin. Jag har hunnit med att virka en sängmobil och sytt en stor myspöl som uppskattas av stora som små. (Bilder kommer!). Vi har ändrat om barnens rutiner lite och lägger Leo vid kl. 18 och när han somnat så gör jag klar Saga vid 18.30-19 och stoppar om henne, säger godnatt och går ner. Hon somnar av sedan själv i sin säng och det är inget mer med det. SÅ SKÖNT! Lowe han somnar runt 19-19.30 numera och jag får hela kvällen fri. Vilket innebär serier, serier och lite till serier. Framförallt nu när jag inte har några projekt igång. Får se vad jag ska hitta på här näst!

Bjuder på lite bilder senaste tiden.

Ett besök i boulognerskogen

Hjälpt till att baka till sitt kalas

Provtagning och ultraljud..

Vi har blodat ner lillebror

Har hälsat på farfar

Fick besöka akuten efter vaccin

Snön överraskade

Vi handlade säkert (och gör fortfarande)

Vi har fotat

Jag har klippt och blekt håret själv

Vi har gosat

Det har varit maskerad på förskolan

Jag klippte Leo

Vi var till oftalmolog med Saga

Vi har skrattat

Vi har smakat mat

Vi har badat

Vi har firat midsommar

Vi har badat lite till

Vi är noga med solskydd

Vi har varit på stranden

Besökte farfar igen

Men fick lämna och åka in akut med Leo

Vi åt på Pinchos

Vi leker i massor

Lots of Love, Angelica

Gillar

Kommentarer