Att känna sig som en ny människa

Dagarna flyger förbi och det är redan lördag. Idag är första dagen som jag är ensam med all tre barnen och de går superbra. De fick sova i vår säng inatt, Saga vaknade vid 4-tiden och väckte Leo som jag då tog upp för att kissa. De båda somnade om på nolltid och vaknade sedan strax innan 07. På förmiddagen har vi kollat på film och ätit frukost i soffan. Leo sover middag och somnade med lillebror som har blivit nya favoriten. Saga har duschat och jag ligger här på soffan och lyssnar på regnet som slår mot fönsterrutorna. Det blåser något så fruktansvärt ute, inatt har det varit hemskt. Häromdagen fick vi hämta locket till sandlådan i skogen och inatt har de blåst upp ovanpå vår förvaringsbox där vi har dynorna till utemöblerna.

Igår så sken däremot solen och jag passade på att ta alla tre barn med mig till lekparken en stund. Gud som Saga och Leo trivdes, de gjorde glass i sandlådan, gungade och åkte rutschkana. Jag har ju varit så fruktansvärt svag i kroppen så jag knappt orkat ta mig ur sängen senaste månaderna. Jag har haft så ont i både rygg, höfter och bäcken så jag helt ärligt inte kunnat röra på mig vissa dagar. Så det är så skönt nu när jag är helt återställd och har så mycket mer energi. Bara en sån sak att kunna ta mina barn till sandlådan, man glömmer lätt hur lyckligt lottad man är. Lowe sov i vagnen hela tiden. Efter en timme tyckte Leo att det var en bra idé att kasta sig ut för en ”brandmansstång” helt själv vilket resulterade i att han hamnade med en väldans duns på rumpan och slog både rygg och huvud i stången. Så vi fick gå hem och ge medicin. När det blev middagsdags köpte vi pizza till barnen och gjorde oss klara för kvällen och gick sedan upp i sängen för att ha vårt fredagsmys där. Vi kollade på ” Baby bossen” som har blivit Leos favoritfilm och sa sedan hejdå till pappa som skulle åka till stugan.

Lots of Love, Angelica

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.se