A train ride away

Klockan är några minuter i elva på kvällen och vi sitter på tåget norrut, om en liten stund ankommer vi till Stockholm för att sedan byta tåg vidare hemåt. Vi har varit på en liten miniresa tvärs genom hela landet enda ner till Malmö. Vi har sovit på hotell, ätit alldeles för mycket skräpmat och socker, men också varit på läkarbesök idag för provtagning och samtal kring Leos diagnos. (Mer kommer i ett annat inlägg). Även jag och Saga har provtagits.

Saga ligger i min famn och sover superskönt, även om min vänstra skinkhalva inte tycker det detsamma då den är helt bortdomnad. Lilleman däremot vägrar att somna och studsar mellan golv och tak och klättrar på allt. Inte still för en sekund och man skulle kunna tro att han har myror i brallan. Som tur är så är min mammas man med och hjälper mig med yrvädret. Tre och en halv timme tills vi anländer på Gävle C och jag kan säga att jag längtar efter sängen. Som tur är så är både jag och barn lediga imorgon och kan sova ut, värre är det med sambon som ska hämta oss och ska upp och jobba imorgon.

Lots of Love, Angelica

Gillar

Kommentarer

fruosbeck
fruosbeck,
Hoppas resan och provtagnigen gick bra <3
nouw.com/fruosbeck
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.seInstagram saraangelicas.se