Tellkiddo 🖤

Hej! Tänkte bara berätta lite om hur jag gör med olofs leksaker. I det rummet han har nu är väldigt litet och rymmer inget stort skåp eller större byrå tyvärr. Hoppas att jag kommer hitta någon mindre nättare på loppis här i vår, men får se vad som kommer hinnas med. 

Så var gör vi av alla Olofs leksaker? Jo, just nu är leksakerna hyfsat sorterade. 🙈 Den ena är fylld till bredden med duplo, och i den andra är det blandade leksaker. Men 2 st tellkiddo pappåsar har jag också och dom är verkligen favoriter. Den med blundande ögonen köpte jag redan när Olof låg i magen. Tror det va det allra första jag köpte till honom 🖤 Köpte oss en till (den på bilden) i julas. Tycker verkligen att dom är super! När det är dags att plocka ihop leksakerna är det bara att plocka ihop och stoppa ner leksakerna i påsarna. Och sen toppar man påsarna med något man tycker är lite fint som här tex fick Olofs lampkanin och den fina trä-katten från lexnell samt en snuttefilt och en tröja pryda toppen av påsen. Korgar är också superfint att samla leksaker i.dwt är så fint att blanda olika material , som tyg , papp och korg.

Lite då och då gör jag en stor rensning av olofs alla leksaker och plockar bort det han sällan använder och lägger det någon stans där det inte syns eller tar förmycket plats. Så tar jag fram det igen, kanske när det gått några månader så blir leksakerna som nya igen för Olof. 😁

  • Nära Munkedal

Gillar

Kommentarer

IP: 69.197.158.154