You are pretty fucking awesome

Godmorgon ifrån en härlig Söndag men med mindre härligare väder.

Idag vaknade jag vid 06.30 och har sedan dess ätit en ordentlig frukost, kollat på min nya beroendeframkallande serie Bron, älskar att ha en serie att kolla på när jag kommer hem trött efter skolan tex, men mindre bra när man fastnar i timmar hahah. Har dock även hunnit med att skriva ett lite förnyat CV, dags att börja söka sommarjobb nu, så det är mitt stora mission för dagen. Har inget boende här i Stockholm efter jag slutat skolan, så jag kommer att söka jobb både i Gävle och i Stockholm så länge.

Jag köpte yoga kort på Yoga Styrka igår också och var på 90 minuters bikram där igår och ska snart iväg på samma pass idag också, så härligt sätt att starta morgonen på. Speciellt igår när det var så otroligt härligt väder igår, så jag tog en promenad i solen efteråt och njöt också. Som jag skrev så hade jag planerat och sett fram emot en riktig slö-lördag, så när några vänner undrade om jag ville med ut så tackade jag faktiskt nej för att istället vara ensam och bara slappa. Jag tvättade, städade, lagade mat, kollade serier, handlade och pratade med mamma i en timme istället, men jag kände att jag behövde det! Jag är en sån människa som samlar energi när jag är ensam och trivs väldigt bra i mitt eget sällskap haha, även om jag får massa positiv energi av vänner också såklart! 

Men jag tror ändå att det är bra att uppskatta och ta tid att vara i sitt eget umgänge, lika som att det är viktigt att uppskatta tiden du är i andras umgänge!

Gillar

Kommentarer