Yoga, pepp och Disco VM

God hääärliga sovmorgon!

Så behövligt att börja 11.00 idag, plus att vi startar dagen med en bara timme gaga (får igång kroppen och improvisation) och sen har vi lunch direkt. Efter lunchen har vi jazz lektion med Malaya och sen har vi en form av teorilektion där de kommer någon gästlärare och pratar om arbetslivet. Väldigt bra tycker jag, jag är lite trött i min kropp efter gårdagen så det är en dag som passar mig bra, plus att Malaya är en av de mest peppande lärarna jag någonsin haft. Hon är en sådan som får dig att älska att dansa, tro på dig själv och bli lycklig. Hon är en lärare om enligt mig peppar på rätt sätt, som pushar och förväntar sig mycket av oss men på ett bra och genuint sätt för att hon vill att vi ska bli så bra vi bara kan och älska att dansa! Jag älskar att bli pushad hårt och det får mig att utvecklas, men jag tror på pushning av kärlek och även beröm och inte att bara vara den ''hårda läraren''.

Anledningen till att min kropp är lite småtrött idag är för att jag tog dubbelpass på Yoga Styrka igår. Ett pass som hette björnstyrka och var upplagt som ett cirkelpass med styrka för hela kroppen där vi jobbade excentrisk och koncentrisk. Det var super najs och bara 55 minuter, men oj vad jag är svag i mina armar märkte jag, eller i alla fall i de musklerna i rygg och armar som man använder i chins, de gick verkligen inte att lyfta, dock så var stationerna innan två arm stationer, men ändå, jag märker hur mycket starkare jag är i mina ben.
Efter den klassen stannade jag på bikram yogan också, det brukar vanligtvis inte vara så jätte jobbigt men jag var trött efter passet och mina armar var döda så det var lite jobbigare att ta sig igenom än vanligt, men det gick ändå väldigt bra. Kändes härligare i kroppen att inte bara åka hem och bli stel och pumpad efter styrkepasset utan att få sträcka ut kroppen i värme för att återhämta sig efter. Men har nu ätit en rejäl frukost och är redo för att ta mig igenom denna dagen trots lite trötta muskler, men idag blir det nog till att åka hem efter skolan för att vila och så behöver jag även göra lite andra nödvändigheter som att fixa noter och träna på min sång och även skriva klart en uppgift. Skönt att ha klart innan helgen!

Ha en bra dag!

En tillbaka blick på ett väldigt fint minne tillsammans med mina discotjejer från VM i Italien!!

Gillar