VECKOPLANER


Lördag:
FÖRESTÄLLNING PÅ DANSENS HUS!! Vår uppvärmningsklass startar vid 13.00 så innan dess har mina planer vart att chilla som bara den framför serier och äta en massa gott, plus att dricka minst tre koppar kaffe (2/3 avklarade). Så 13-14 har vi balett, 14.30-15.00 applådtack genomgång och 15.00 kör vi genrep. Sedan kör vi föreställning vid 19.00!! Ska bli såå kul! Mamma kommer och ser på också och sover över här hos mig efter.

Söndag:
Mamma och jag har två gratisfrukostar på Scandic som vi tyckte var perfekt att utnyttja denna Söndagen. Så en promenad till ett fint Scandic för att äta lååångfrukost, bästa planen efter Lördagen. Får se hur länge mamma stannar här, om vi kanske gå en runda på stan eller så, jag behöver verkligen köpa en varmare jacka NU, så det skulle jag vilja kolla efter. Annars har jag lite nödvändigheter att pyssla med, som att tvätta, städa, skriva stipendium ansökan, planera inför undervisning osv. En mysig Söndag väntar!

Måndag:
Eftersom att vi har haft det slitigt i skolan och har haft föreställningar, så kommer vi endast att ha teater från 13.00-17.00 Måndag och Tisdag, UNDERBART! Så planen är antingen att ta något yoga pass eller så, eller göra något annat nödvändigt som behövs göras. På kvällen ska jag undervisa och kommer hem sent.

Tisdag:
Planerna är detsamma här, teater hela dagen fram till 17.00. Annars har jag inga planer.

Onsdag:
Provfota inför CV bilderna på Lördag. Sen har vi vanlig skoldag från morgon till eftermiddag. 

Torsdag:
Vanlig skoldag morgon till eftermiddag, inga större planer annars.

Fredag:
Vanlig skoldag morgon till eftermiddag. På kvällen har vi öppen scen på skolan där jag är med i ett nummer och kommer även kolla på alla andra såklart.

Lördag: CV fotografering.

Söndag: privatlektion med Felicia. 

Det är så långt jag hunnit än så länge i min planering. Men nu ska jag göra mig redo inför kvällens förestänning, Balettakademien 60 år. WIII!! Ha en underbar helg!

Gillar

Kommentarer