Veckans planer och random tankar

Just nu. Jag med plugg framför mig och en hel del danskoreografier i hjärnan, men har förövrigt haft en väldigt lugn och härlig dag än så länge. Jag har tenta på Fredag och har en hel helg full av undervisning framför mig, haft ganska mycket i hjärnan men samtidigt ganska lite på schemat på sistone.

Veckans planer:

Onsdag:
åker iväg till Stockholm för att dansa och sen möta upp och övernatta hos en kompis.
Torsdag:
dansa själv på dagen i Stockholm, för att sedan ta mig till Västerås och undervisa hela dagen. Åker sedan hem till Gävle på kvällen efter det.
Fredag:
Tenta, sista uppgiften för hela kursen. Snälla var snäll med mig och låt mig få godkänt.
Lördag:
Drar till Västerås igen för att ha workshop i 3 h. Möter sedan upp Stööp som numera bor där och hänger med henne och får även sova över där.
Söndag:
3 h till workshop i Västerås, sen hem till Gävle.
Måndag:
förmodligen audition i Stockholm om jag får komma, annars börjar egentligen utbildningen då.
Tisdag:
Skola. nu drar in PT utbildning igång. Det är ju på heltid och på distans och sträcker sig till slutet av Maj, så det kommer bli ganska intensivt med det framöver.

Andra tankar som far genom min alltid övertänkande och fulla hjärna är: 
att jag längtar efter värmen och vill resa, önskar att avståndet till Stockholm var kortare och inte så jäkla dyrt att åka dit (inte nog med resan dit och hem, sen kostar sl biljett satan och en dansklass är ju inte gratis heller, FRUSTRERANDE), att dansjobb växte på träd, att jag vill ha en sångröst av guld, att det är sjukt härlig känsla att känna sig stark, att bananpannkakor och granola är så jävla gott, att jag vill ha en ny BRA serie att kolla på, att det är jobbigt att vara en människa som inte kan koppla av och bara vara utan ständigt känner att jag måste göra något, att små saker i vardagen är så viktigt att uppskatta, att det är så otroligt skönt att komma till det stadiet där jag väljer att inte bry mig om vissa saker och att skita i sånt som är oviktigt och tar energi från mig och även att jag älskar hur öppna och ärlig folk börjar vara på sociala medier, låt oss fortsätta!! Samt att det bästa jag gjort är att börja avfölja människor som inte ger mig positiva känslor. Lite Tisdagstakar sådär. Ha en underbar dag och gör något mysigt som ger dig en härlig och positiv känsla ikväll! Kramis

Gillar

Kommentarer