Veckans Lista

Gillar själv att läsa listor av olika slag på bloggar, så här kommer min lilla veckan lista.

Veckans bästa:
Min väldigt härliga lugna lediga dag av att bara strosa runt hemma efter några intensiva dagar av utbildning och jobb, oj så jag uppskattar de då. Bara vara, gå på en promenad, baka lite, städa lite, inga måsten och bara vara.

Veckans sämsta: måste säga vädret, från sommarvärmen tillbaka till de gråa kalla.

Veckans inspiration: inget specifikt, men människor som överlag ser enkelt och positivt på saker, som sprider glädje och vill att alla i sin omgivning ska må bra och vara glada, en som är positiv men även väldigt reflekterande och vågar och vill prata om problem och jobbiga saker. En egenskap jag tycker är otroligt fin och är ett stort mål i mitt liv, jag vill vara en inspirerande, positiv, glad och en som är full av livsglädje. Sådana människor vill jag ha runt mig, modiga och orädda människor. Snälla människor, som är snälla inifrån och ut.

Veckans citat: lyssnade på PT-Fias podcast som förövrigt är min absoluta favorit just nu, där intervjuade hon Mårten Nylen som sa ett citat likt ''sluta jaga perfektion, för då blir livet ett ända jäkla springande, sikta på bra och nöjd''. Älskade det! Jag som är just väldigt driven, målmedveten och effektiv av mig har så lätt att glömma att använda de egenskaperna på ett bra vis. Kan lätt hamna i att stressa upp mig för ingenting och jaga en perfektion som är helt onödig och ingenting som är nåbart eller som jag ens egentligen vill. Nöjd och bra är en väldigt härlig känsla, mer av det att bara njuta av det lilla som gör en glad, absolut höga drömmar och vilja utvecklas, men att jaga drömmar utan att njuta av vägen dit är helt meningslöst, för inte är man nöjd där, när man nått de målet.
Veckans vill ha: en sol semester hade inte suttit helt fel just nu, hade gärna åkt på en gruppträningsresa med massa aktiviteter och roligheter, god mat och en hel del bara vara i solstolen med en bra bok. CRAVING.

Veckans hyllning: Går till min underbara mamma, som hon ställer upp för mig alltid. Min bästa vän.

TIDIGARE: ätit go-frulle och har även tagit en härlig löprunda i solen, vaknade upp så tidigt med massa energi och vart otroligt sugen på det i det härliga vädret.
NU: Snart blir det kalas för kusinen och sen så jobbar jag på branschkvällen på Hits For You ikväll vid 16.00-00, det var längesen nu. Jobbar även 11- 00 imorgon där, så massa jobb framför mig, men det blir kul!
IGÅR: var det 70-års fest också med student tema, massa firande nu.


Gillar

Kommentarer