Vad vill hjärtat. Ärligt.

Igår efter jobbet nog jag ner en bricka full av godsaker, filt, hörlurar och mitt block och satte mig i 28 graders värmen mitt på vår innergård. Lyssnade på podcasten Brain Dump, en favorit som ger mig så otroligt med inspiration och pepp. Den drivs av Cornelia Grimsmo.
Hon uppmanade i podden att just skriva ner vad du känner och vill ifrån hjärtat.
Kategorisera in punkter i livet och sedan reflektera och drömma kring de och vägen dit och sedan gå tillbaka och skriva om reflektera kring varför, om det kommer från ditt hjärta eller andra platser blablabla.
Men jag älskar det och tycker det är viktigt att vara medveten om valen jag gör i livet och varför. Så lätt att bara göra av rutin och glömma att saker och känslor ändras och du behöver lyssna om och igen.
För mig är det viktigt även just för att inte glömma lyckan i saker och ting. Att det är lätt att drivas av tidigare erfarenheter, förväntningar eller vad vi ser andra drömmer om. En reminder i att känna vad som kommer från en lyckoplats. Ett litet tips!

Å har en liten dröm om liknande projekt.. brinner så för de. Skrivandet och reflekterandet.. podd med journal och selfcare rutiner till. Älskar konceptet! Mysigt att göra för sig själv.

Förövrigt bakade jag min älskade granola, kollade på min FAVORITSERIE Glee och yogade länge igår efter lite tid i solen. Ny dag, hoppas den blir underbar, kram

Gillar

Kommentarer