Uppskatta, inspireras och hard work

Lite bilder ifrån förra helgen och vardag i veckan.

Oj vad jag har varit aktiv, njaa. Sitter på tåget påväg till Gävle just nu som jag ofta gör på Fredagar, har drygt en timme kvar. Bra skolvecka, den såg ut ungefär som de andra denna termin men med lite längre skoldagar. Utöver det hade vi fystest i måndags och en jätte rolig jazzworkshop med Kenny Svensson. Passade även på att ta två hiphop kvällskurser för Amir tillsammans med Lotta, riktigt kul. Nästa vecka är det öppet hus på sda så ska passa på att ta de klasser jag orkar då när det är gratis, så det blir as kul. Får vila upp mig i helgen så att jag orkar med det plus tävling i Örebro nästa helg.

Glömmer så lätt bort hur jäkla bra jag har det som dansar hela dagarna för så otroligt bra lärare och med en så inspirerande klass, svårt att uppskatta det när man är i det. Lättare att se det "jobbiga" i det än att att faktiskt se det som är anledningen varför jag är där och ta vara på det, sjuuuukt att jag om några månader gått på BA ett år, sjukt.

Meeen nu ska det bli skönt att komma hem, känns som att byta värld för några dagar haha, hoppas i alla fall på mat så fort som möjligt.

Gillar

Kommentarer