Tips på svettig, rolig träningsform och träna med peppande kompis

Hej och Godmorgon. Jag tycker verkligen att den här veckan har gått otroligt fort, redan Torsdag??
Jag mår i alla fall bra och mår bra i kroppen förutom att jag har fått som en knut i ryggen eller liknande, men det är ändå en bra ursäkt till att be pappa om massage i helgen. Vi har rullat runt en del på ryggen så kroppen är lite mör, men sen avslutade vi ändå vår långa moving klass med Jon Ole med en så härlig massage två och två då vi gick runt och tröck på varandras kroppar med hjälp av fötterna, så smärtsamt och härligt för musklerna.
Annars jobbar vi mycket i par och jag tycker att det är så intressant när man jobbar i improvisation med uppgifter med olika personer hela tiden, det är verkligen sån stor skillnad och så är det intressant att se vilka man matchar med att jobba tillsammans med, där båda lyssnar och tar initiativ. Tycker det är så intressant och lärorikt verkligen!

Jag och några i klassen var även på en öppen klass som stockholmhighheelers hade, tycker det är så najs de dom gör, kika in dom på instagram!

Men idag startas dagen med lite härlig gaga, balett och sen jazz. Efter det har vi en teorilektion och sen har jag planer att ta mig till YogaStyrka för att yoga lite, tror det skulle vara super najs för min kropp just nu!

Här är en bild ifrån kickboxningen som vi hade Tisdag morgon tillsammans med Adrienne på MACS, det är verkligen en ny grej jag fastnat för och tycker är svinkul! Det vill jag fortsätta ha som träningsform, det ger mig så mycket energi. Jag och Christoffer körde tillsammans och jag tycker att vi var en grymt team, blev väldigt peppad och svettades en heeel del! Jag tycker att det är super najs träna själv ibland, med att träna tillsammans med någon som är i ungefär samma fysiska form som dig är så bra och sjukt roligt! Då kan man lyfta och peppa varandra till en helt ny nivå och samtidigt ha väldigt roligt! Så alla som har svårt att hitta motivation till att träna borde försöka hitta en träningskompis som är på ungefär samma nivå som dig och som du blir peppad av, det får mig att pusha mig själv till att ge ännu mer och så har du någon att ta ut glädjen och ge high five med efter!

Och ja tips: prova på kickboxning om ni inte gjort det tidigare, svettigt och sjukt kul!

Gillar

Kommentarer