The revenant

Hej! Jag är tillbaka i Stockholm efter helgen, åkte med vanliga tåget vid 6 imorse. Var som tur var inte alltför trött men sängen ropade på mig när jag vaknade, hatar Måndagsmorgnarna vill bara ligga i soffan hemma i Gävle i det läget. Men väl på skolan så är den längtan borta, är bara att komma iväg som är tungt. Vi började morgonen med fyspass där svetten bokstavligen droppade, vaknade till i alla fall, alltid härligt haha. Därefter balett med vikarie och sen tre timmar contemporary.
Hade tänkt ta klass ikväll också men kände mig alltför trött eftersom jag var uppe så tidigt och sen börjar jag känna mig hängig tyvärr. Har mått illa och haft huvudvärk i helgen till och från, men känner mig inte sjuk utan bara sådär hängig i kroppen och fryser lite, men jaja. Drygt bara eftersom jag var så taggad på att även dansa lite på kvällarna, plus att det är tävling i helgen, varför är det alltid såå, jag tror på riktigt att jag gör mig själv sjuk av tanken att jag absolut inte får bli sjuk. Ska vila lite nu så är det nog lugnt sen.

Såg förresten "The revenant" på bio i helgen med brorsan och pappa, jag gillar den sortens filmer så jag tyckte den var bra, verkligen sevärd + att Leo var med, så klart var den bra. Dock ganska lång så köp lite extra snacks och kaffe.

Nu ska jag kolla på det nya avsnittet av 30 grader i februari och göra mig te och snacks, hööörs.

Gillar

Kommentarer