Te, Varm Chockad, ljus och grytor. JA TACK

Godmorgon, vilken härlig regnig höstdag vi vaknade upp till idag. Alltså jag känner mig såå utvilad och härlig i kroppen, jag sov nästan 9,5 timmar inatt. Somnade runt 10 och vaknade upp av mig själv runt halv 8, tror jag behövde sova ikapp ifrån gårdagens 4 timmars sömn. Idag är jag ledig och har ätit en stor god frukost för ett tag sedan och druckit en hel del kaffe. Jag tänkte att om ett tag ska jag gå ner för att ställa mig i köket och lyssna på en podd medans jag gör påfyllning av min underbara granola (vet att jag skriver det ofta, men ja det går en burk på tre dagar haha) Så baka lite, plugga, yoga, städa och laga en god lunch är vad jag har som småplaner, sen är jag även sugen på att börja korra inför en workshop snart så vid tid över kanske jag gör det. Annars är också ett högt prio att kolla ikapp paradise hotell avsnitten haha.. underhållning av högsta grad!

Jag var i Stockholm i Måndags till Tisdagen också. Träffade min kompis Tine för bio och massa catch-up på Måndagen, otroligt mysigt att få prata av sig lite tillsammans. Kom hem vid 01.00 tiden och gick upp igen vid 05.00 då Tisdagen startade med ett träningspass på Kampsportstadion 07.00, jag och Amanda har ju vunnit platser på Björn Borg Bootkamp, så det vara bara att pallra mig upp. Det var dock sjukt roligt, kommer absolut besöka igen när jag får tid! Efter det tog jag en kaffe på Panini innan två dansklassser på Balettakademien, balett och Hip-Hop blev det, så roligt och även så roligt att träffa massa gamla klasskompisar igen för att dansa och prata massa!!

Tillbaka igen i Gävle och i helgen väntas jobb alla kvällar och även skola och träning inför VM på Fredag, sen på Måndag ska jag tillbaka till Stockholm igen för att gå på en audition, dansa samt träffa min underbara vän som kommer till Stockholm från Danmark för samma audition. Ska bli så roligt!

Ni får ha en underbar höstdag vad ni än har för er, förhoppningsvis inte ute i kylan. Unna er massa varma goa grejer som en gryta till middag och många koppar te eller varm choklad!! känner mig så redo för höstrusket med filar och ljus..


Gillar

Kommentarer