TANKAR OCH STOCKHOLMS-HELG MED BARA MAMMA

När jag känner mig stressad och jobbar mycket, har jag svårt att hitta kreativiteten. Mina ideer och motivation föds oftast när jag får tid att landa och tänka, då får jag så mycket inspiration och vill skapa. Men så fort jag tex jobbar mycket och har svårt att få till tid till att både få i träningen som är väldigt viktigt för mitt välmående och även återhämtning, så blir det väldigt ofta att min kreativitet dör, jag orkar helt enkelt inte tänka så mycket haha, eller det föds inga nya ideer och det rullar mest på. Vilket är okej, men jag tycker det är tråkigt och omotiverade när saker ''rullar på''. jag måste utvecklas och testa nytt för att må bra. Jag vill inte ha ett liv som ''rullar på''. Men vissa perioder måste få vara så också, ibland får man inte ihop allt man vill utan måste prioritera. Just nu är det mycket jobb för min del pga sommaren och sen har jag verkligen börjat prioritera det som gör mig glad på riktigt och lyssna inåt. Samt börjat tänka på saker jag vill uppleva och drömmar, det vandrar mycket drömmar i mitt huvud just nu, såå mycket jag vill göra men kan inte riktigt sätta fingret på vad exakt. Jag ha en härlig sommar i Sverige framför mig, dock utan semester, men det känns okej. Tid att tänka lite vad jag vill, landa, få ihop lite pengar osv. Men just nu är jag inne i ett pirr att jag vill se världen och upptäcka! Jag vill möta människor från olika kulturer, testa mat, träningsformer, se vacker natur osv osv.. Känner för att göra ett ''äventyr'' (AHAHAHHA), nej men vill lära mig nytt, utvecklas och komma utanför vardagen. Problemet är väl att jag vill ha någon att göra resan med, men vill iväg efter sommaren!! Får se om det dyker upp något, någon som är på eller om det finns någon annan möjlighet som dyker upp. Vill liksom inte bara dra iväg så ensam, utan vill ju dela upplevelser såklart vill ha ett syfte och sammanhang liksom.
Men vi får se, är bara så pepp på det just nu, för att hämta ny inspiration och utvecklas som människa helt enkelt!
Vi får se vad som händer helt enkelt. Jag är en grymt planerande person, så detta skulle stressat mig förr, men just nu känner jag bara att jag tar allt mer som det kommer och att jag bara vill testa något nytt, hoppa på något bara och se vart det tar en, tror det är bra att ibland bara låta saker hända, att prova något och låta saker födas ur det, inte pressa fram allt, då glömmer man lätt att lyssna på hjärtat och missar möjligheter på vägen.
Massa tankar som just nu pendlar i huvudet på mig

HELGEN. Jag och mamma ska iväg på en långhelg i Stockholm imorgon, bo två nätter på hotell. myyyys.
Imorgon har jag en audition på dagen, men annars ska vi strosa, äta god mat, shoppa lite, se dansföreställning, kanske svänga förbi maraton och kika, mysa på hotellet och ha det bra. Det ser jag fram emot. mamma och jag, det blir alltid underbart och mysigt, att ha mamma som bästa vän är helt underbart, hon är fantastisk!!!

Jag och mammis i Hamburg. En av alla våra underbara resor tillsammans.

Gillar

Kommentarer