Suget efter att skriva och dela

Ett sug efter att skriva, ett sug efter att dela. Inte allt men mycket.
Jag skriver fortfarande, massvis, om känslor och tankar. Har ett visst behov av att få ut saker ur hjärnan och att sätta ord på saker och ting, behovet som inte behövs delas, men som måste ut och formuleras och få klarhet för att förstå.
Men till bloggen, känner en saknad av att skriva dagbok och tycker att det är själv väldigt intressant att läsa om andra människors vardag och tankar, så jag vill börja dela mer och skriva av mig en del av allt jag skriver. Rent egoistiskt och för att det är så roligt, men också om jag kan hjälpa och tipsa om saker jag har erfarenhet av.

- Jag har som tidigare nämnt hoppat på utbildning till personlig tränare och studerar en hel del om kroppens anatomi, träningseffekter och mycket om just mental coachning. Sådant jag älskar att diskutera kring och är en stor del av min vardag och en arbetsmarknad jag vill in mer och mer på. Därför vill jag gärna skriva ännu mer om det och kanske tipsa om konkreta pass och träningsupplägg, hade det vart intressant??
- Sedan vill jag bara dela med mig av det härliga enkla vardagslivet och allt gott i det.
- Då jag även är en tänkare och reflekterar kring typ allt och har väldigt svårt för människor som inte gör det, så kommer jag även dela med mig av olika ämnen som jag kanske har åsikter eller tankar kring, sådant som jag tycker är intressant helt enkelt.

Om någon har tips eller önskemål kring vad ni skulle vilja läsa om, så dela jättegärna era åsikter!

Gillar