Regnig löprunda i Röhnisch

Ifrån den regniga löprundan i Hemlingby med kläder och vattenflaska från Röhnisch.


Godmorgon, Måndag morgon och dags för mig att ta mig upp och jobba. Jag jobbar just ju under sommaren hos Kronofogden så det är ”vanliga” arbetstider och mycket kontorsjobb göra. Om jag säger såhär, det är inte speciellt roligt så haha, men det är ett bra jobb där jag får säker inkomst och har det ändå väldigt bra, det funkar liksom! Går kort vecka med halv dag på Torsdag också, så det är super najs.

I helgen har jag vart på hip hop tävling i Mora också, vi åkte redan i Fredags och bodde på hotell där då. Så där på kvällen så mös jag med mamma på hotell och badade badkar. Tävlingen gick bra och var en väldigt bra peppande uppvärmning inför EM som vi drar på om en vecka, vi vann i paren och jag kom fyra i singeln! Gårdagen var en typisk Söndag där jag mestadels slappade en massa hemma i pyjamas. Var även var ute på promenad med mamma och en liten löprunda med pappa.

Den här veckan ska jag bo lite i farmors lägenhet inne i stan, för lite miljöombyte och också få vara lite ensam hehe. Men så idag efter jobbet jag jag joina ett löp-pass som min farmors man värdar på friskis. Sen innan Fredag måste jag även packa inför midsommarhelgen och EM! Så pepp på att åka till Tyskland nästa Måndag!!

Gillar

Kommentarer