Redo för nya rutiner

Heeej. På jobbet i vanlig ordning nu, två veckor kvar har jag här nu, så himla skönt. Sedan drar showerna igång på Hits For You, så då bli det jobb där men inte lika mycket och helt andra arbetstider som gör att jag får mornarna lediga istället och kommer jobba mer helg, vilket kommer göra det möjligt för nya rutiner. Det känns så härligt! Passar mig egentligen så mycket bättre att jobba helger och kvällar, att få dagarna till egentid, träning, dans eller annat pyssel! Trivs bäst med ett mer varierat schema där jag kan bestämma mer själv över mina tider och jag är även mer produktiv på morgonen, samt att på vardagarna är då de flesta dansklasser ligger, plus alla proffsklasser, så för mig är det perfekt att få vara ledig vardagar och dagar istället för helger oftast. Jag som pendlar från Gävle också är det najs att kunna ta en dag att pendla ner för att ta proffs morgonklasserna på Balettakademien och sen kunna åka hem om jag behöver hinna pyssla med annat eller jobba tex. Eller hinna ta en hel dans dag sådär.
Väntar bara svar på min lägenhet för att få flytta in där, vill flytta hemifrån nuuu, längtar sönder efter nya rutiner och få ha lite mer privatliv och eget hehe.. Har ju bott hemma under sommaren pga inget boende och massa ovissheter. Men nu om jag bara får ok från lägenheten så skulle det kännas oerhört skönt att få en egen trygg punkt här i Gävle och få känna att jag har en eget hem där jag får inreda lite osv, hade vart drömmigt, men ja jag väntar ännu..

Små och stora saker jag drömmer, längtar efter och vill göra i höst:

- experimentera i köket och hitta massa god nya recept.

- ett sug av att inreda, ser så mycket fram emot om det blir av med lägenheten.

- nya mål med träningen och kosten i höst, här ska byggas muskelmassa, springa långt och ha grymma handstands.
Har verkligen försökt strukturera upp det här med min kost då jag vill och behöver gå upp lite i vikt. För välmående och för att få resultat inom träningen. Har som regel att varje mål måste innehålla högre fetthalt och att jag ska välja fettrikare saker framför vad jag kanske tycker är gott ibland. (det är inte alltid så att man behöver välja bort ostkrokarna för att det inte är hälsosamt för dig, ibland kan det vara att välja bort tex frukter och fil och musli (om det är det du föredrar) för 3 ägg. Ibland kan man inte alltid välja det du tycker är godast, det kanske inte är det du behöver)

- starta upp med eget företag och utveckla samt använda min kunskap ifrån PT-utbildningen. Hade tyckt att det skulle var så himla roligt!

- danssäsongen som äntligen drar igång, fy som jag längtar att kunna ta klasser och bli inspirerad av fina dansare och vänner.

-skapa mer. Är så sugen på att skapa koreografi och göra ett dansprojekt med vänner.

- boka in mer träningsdejter med vänner och prova nya träningsformer.

- längtar att ha ett eget hem att kunna bjuda över vänner till för att bjuda på mat och bara hänga

- börja skriva och vara kreativ på olika sorters vis inte bara gällande dansen. Foto, film, rita, design, konst. Älskar sånt.

- ta tag i min sång och öva mer på den. Drömmer sååå om att en gång få vara en del av en musikal. Det är min STORA stora dröm.

- överraska mer, vara mer positiv, uppskatta det jag har runt om mig och säga mer komplimanger och saker som jag tycker. Så ofta som man tänker fina saker om personer men inte säger, vill bli bättre på, viktigt.

- testa nya saker och inte vara för eftertänksam.

Gillar

Kommentarer