Positiva tankar och julpepp

Torsdag och nytt avsnitt av Riverdale, haha, nej men jag älskar den serien. Typisk ungdomsserie, men jag tycker att den är väldigt mysig samtidigt som att det är spännande och inte för basic. Så tips om ni gillar sånt!
Annars startade min dag med den dagliga baletten, hade sen en impro klass som var väldigt najs. Hela eftermiddagen ägnade vi åt teater rep fram till fem, jag tycker att de repen är väldigt roliga faktiskt, ser fram emot föreställningen.
I helgen har jag inplanerat att imorgon kolla på öppen scen, CV-bild fotograferas på Lördagen och sen hänga lite på skolan med Anne och hitta på något. Söndagen ska jag ha en privatlektion och sen kanske börja koreografera inför en eventuell workshop på jullovet! Får se vad jag hittar på mellan detta, än så länge är det det som är planerat i alla fall.

Min vad börjar bli bra nu också och jag är så glad över att känna igen mig själv igenom och inte vara så nere, så jag känner mig glad och tacksam över det. Men jag jobbar på med rehaben! Det blir ju trots allt bättre även om jag hade tappat hoppet där en stund. Måste lära mig hantera saker bättre, det är en sak jag lärt mig i alla fall! Är så glad att jag har min familj i jobbiga lägen.. nu ska jag försöka vara positiv igen och faktiskt uppskatta att jag har en frisk kropp och knopp.

Just nu är jag överpeppa på julmys, AHH det närmar sig. Tänk julmusik, julbak och långpromenader i snön!!


Gillar

Kommentarer