Min älskade mamma

Godmorgon på er. Söndagsmornar, kan det vara det bästa som finns! Jag är som vanligt när jag är hemma i Gävle uppe före hela familjen. Vaknade v mig själv runt halv 7, skönt ändå, jag har en väckarklocka i mig själv som verkligen alltid vaknar vid 6 tiden och kan inte sova längre. Irriterande ibland när jag känner att jag gärna hade velat ha mer sömn på speciellt helgerna, men ändå skönt att känna att kroppen ändå får vakna av sig själv och förmodligen sovit klart och är utvilad.

Den här morgonen är det ingen vanlig morgon utan min älskadeälskade mamma fyller år. Så jag ska såklart fixa med lyxfrukost. Men jag vet att hon vill sova till i alla fall 9 halv 10, så min kurrande mage får vänta en stund till!

Igår när jag kom till Gävle drog jag med mamma på middag och bowling. Överraskade med att hennes jobbarkompisar som även är mina gamla kollegor hängde med också, så det vart super lyckat och jätte trevligt! Så roligt att överraska, kan bara vara små saker, men så roligt att se reaktioner och uppskattning. Hon hade ingen aning och vart jätte glad! Så vi åt på Pinchos, drack lite drinkar och avslutade med disco bowling. Så idag ska vi fortsätta med lite firande tillsammans med släkt, fika och god mat.

Ser fram emot min lediga vecka hemma här i Gävle nu! Hade ett bra avslut där jag faktiskt fick en skoldag av massa dans och sång, avslutade Fredagen med sånglektion och sen stannade jag kvar efter och sjöng i typ två timmar med Tine i klassen som är väldigt duktig på piano, men det var så kul, borde sjunga tillsammans med andra oftare, lär sig så mycket! Sen kollade vi på öppen scen på skolan där några i klassen visade upp ett väldigt fint stycke! Hann även med en mysig frukost hos min mentor igår innan jag drog till Gävle.

Nu ska jag börja förbereda lite frukost här hemma, också får ni ha en härlig Söndag!

Gillar

Kommentarer