Mamma på Stockholms besök och fina vänner

Hej och kanske godmorgon till vissa, själv vaknade jag ofrivilligt vi sju och försökte sova längre, men min kropp var klarvaken. Jag gick upp för att duscha och skulle precis ställa mig för att koka min nya fovorit gtöt (AXA steel cut oat) med kanelstekta äpples och en stor kopp kaffe, då slocknar allt och det är strömavbrott där jag bor.. jag var så peppad på den gröten. Märker verkligen hur handikappad man blir utan el, så bestämde mig för att istället dra mig ut på en kort promenad istället för att stirra in i väggen, i förhoppning om att strömmen skulle vara tillbaka när jag kom hem. Kort därefter kom den äntligen tillbaka och jag fick min gröt och kaffe, så nu är jag nöjd!
Idag kommer mamma hit ockå!! hon har semester och kommer vara här med mig i några dagar, så mysigt. Jag går ju i skolan på dagarna, men vi ska promenera massa, gå runt på stan äta massa gott och bara mysa, det ser jag fram emot.

Lite update på mig och mitt mående så är det inte på topp, men det har i alla fall börjat gå upp och ner. Jag krigar fortfarande med min jävla muskelbristning i vaden som förhindrar mig från att dansa. Men jag har fått ett rehab schema som jag kämpar med nu i alla fall. Jag var även på akupunktur i vaden i Fredags i förhoppning om att skynda på läsprocessen lite, jag blev dock väldigt spänd i vaden efter det, så är svårt att säga hur det var eftersom det nu efter gjorde ondare att gå men på ett annat sätt, jag ger det några dagar. Det är inte samma smärta men jag har som massa ''bubblor'' i musklerna just nu. Fick även råd om att inte gå på med dansen på två veckor till (snaaaark!!!) och rehaba istället, så jag får kämpa på med det och vara med så lite som möjligt i skolan hur gärna jag än bara vill dansa!! men jag vill att min kropp ska hålla hela livet och vill inte fortsätta i en ond cirkel av fram och tillbaka. Men det är en minst lika stor kamp i mitt psyke, känner verkligen inte igen mig själv i vissa stunder. Nu vill jag bli positiv och glad igen!!

Men med mamma på besök och häng med vänner som får mig på andra tankar, så ska jag palla det här!


​Gårdagens mys med vänner och min morgonpromenad runt hammarbyhöjdens fina trädgård och motionsspår.

Gillar

Kommentarer