"Ligg bara i soffan så att du orkar med veckan Sara"

Jag var uppe så tidigt idag. Min kropp är verkligen stenhård mot mig när det gäller min inre väckarklocka. Brukar jag vakna vid 06.15, då kommer jag även utan alarm vakna 06.15. Och jaa såklart så vaknar jag jättepigg klockan 06.15 på en Söndag. Dock så var det bra, tvättstugan var upptagen ifrån 10.00 och sen hela Söndagen och tvätta var ett MÅSTE idag. Så jag slängde i tvätten det första jag gjorde och pendlade min morgon med att äta frukost, kolla på tv och springa ner till tvättstugan. Najs ändå att var klar med det så tidigt. Jag behövde åka till skolan för att hämta mina kvarglömda trådlösa hörlurar för annars försvinner de direkt, lovar er, direkt. Jag som tappar bort saker hejvilt kom med en lista till receptionen som jag frågade om de hade hittat och har nu fått besvarat att de kastar vattenflaskor och termosar så fort de hittar det, värt. Jaja, hade tur och hittade de och passade på att ha dansa runt till bra musik en liten stund.

Har annars spenderat min Söndag med att lagat mat för hela veckan, städat lägenheten, ätit massa gott, kollat på Netflix, duschat läänge och planerat lite inför morgondagens undervisning, måste börja sätta ihop min barn disco grupp nu, så det blir spännande.

Alltid jag på Söndagar till mig själv: ligg bara i soffan Sara så att du orkar med veckan. Nej men jag har ändå vart produktiv idag, även om kanske 70% spenderats i soffan. Men ännu en vecka med långa slitsamma dagar väntar, men är ändå taggad.

Gillar

Kommentarer