LAT-HELG

Godmorgon, första helgen efter lov och resan. Har sätt fram emot att faktiskt vara själv och inte göra något speciellt alls. Skolan har dragit igång för fullt också, så jag är lite trött efter resan och skolveckan också, så jag behöver lite återhämtning. Min vecka har ändå vart intensiv, vi kom hem Måndag kväll och en startades Tisdagen med ett fyspass efter att ha sovit tre timmar pga jetlag eller nått haha. Utöver det har vi haft sjukt roliga lektioner ändå! Grymma jazz klasser med Bill Goodson som har jobbat med massa kändisar som Michael Jackson, Diana Ross, Moulin Rouge shower osv. Även partnering, pardans, sång och såklart balett. Sen har jag även tagit två grymma kvällskurser, en med Fanny och en heels-klass med Milena som blev två timmar men var så sjukt najs! Så nu är jag reda för lat-helg!

Planerna för lat-helgen:

Lördag: Bikram Yoga 90 min vid 11. Promenerad för att handla något gott till kvällen. Städa min äckliga lägenhet som inte dammsugits på några veckor nu. Tvätta en hel tvättkorg. Laga god mat. Ringa mamma och prata, har inte pratat med henne sedan jullovet, så vi ska prata loss, längtar efter dom ändå! Sedan ska jag försöka kolla lite jobb och göra någon annons angående boende i Stockholm när jag går ut.

Söndag: Eventuellt Yoga igen på morgonen. Laga massa matlådor inför veckan. Fortsätta med jobbsökandet och sen får vi se om något mer dyker upp, så länge känns det skönt med typ noll planer. Ännu en jobbig vecka väntas!

Dagens frukost, två koppar kaffe till också ofc. YUM

Gillar