Lär känna ditt mönster

Godmorgon, hoppas ni har en härlig Torsdagsmorgon, jag ser redan nu hur solen smyger sig fram och ännu en varm dag väntar, så härligt. Jag vaknade med en härlig och pigg känsla tidigt idag, har yogat lite samt ätit en dubbelfrukost och trippelkoppar kaffe...
Ojoj som jag njutit av mina två lediga dagar av solsken, hade en tenta om idrottsskador igår som gick bra och annars har jag verkligen bara gjort ingenting speciellt, bara sådant som jag känt för i stunden. Tycker det är underbart att ha noll måsten och faktiskt bara göra sådant som man känner för här och nu och som ger en lycka, så viktigt att ta sig tiden till det, inte bara checka av och springa, jag är en person som gärna har ''många bollar i luften'' och älskar att ha massa planer, men jag älskar kontrasterna av det och att ha noll måsten, det är för mig otroligt viktigt och någonting jag har börjat prioritera mer. Det ä så viktigt att prioritera det som får dig lycklig och säga nej för att säga ja till saker som betyder och som du behöver. När jag inte är stressad, har vart snäll mot mig själv och tar hand om mig själv gällande tex träning, mat och stress, då blir i alla fall jag en bättre människa till andra. Jag tycker det är viktigt att veta vad du behöver göra för att vara en god människa att ha runt omkring. Jag vet EXAKT när jag är en jävel att ha att göra med. När jag inte ätit bra, dålig sömn, stressad, missnöjd osv, vissa gånger kan jag påverka det men vissa gånger går det bara inte och då är jag noga med att berätta det för min omgivning, att just nu är jag på pissdåligt humör och kan tyvärr inte påverka det och väljer själv att ta avstånd istället för att sprida min dålig energi, för det är okej att ha dessa dagar, men det är inte okej att gå runt och smitta av dig. Så tips: är det en piss dag för dig, säg det högt och välj sedan att gå undan. Men försök lär känna dig och dina behov och se ditt mönster, det hjälper mig jätte mycket. Också att säga till någon som sprider dålig energi, att det är okej men låt den inte lägga det på dig.

 Status av veckan och idag:

Dagens känsla: härlig och glad efter ledighet och gårdagens roliga utomhusträning i solen med pappa. Vi körde 5 km rundan och backintervallen i Hemlingby igår, få saker som slår utomhusträning i värmen enligt mig!
Dagens att göra: städa lite, ta en promenad, glassa i solen, cykla till stan för att fixa nytt pass eftersom mitt gått ut och sedan jobb 16.30-23.15.

Veckans goda måltid:
Denna goda gryta jag gjorde med morötter, kikärtor, goda kryddor mm. Åt sedan i salladsbladen som en taco.

Veckans snack: VATTENMELON!!!

Veckans påminnelse:


Dagens citat:
Gör mer av det som gör dig lycklig in i själen, då kommer du göra det 100%.

Gillar

Kommentarer