Kroppen skriker efter D-vitaminet

Godmorgon, tredje advent idag och snön fallen ner, otroligt härligt och vackert. Igår fyllde jag år och firade här hemma med nära och kära, år tacos, drack glögg och pratade. Jobbade hela fredagskvällen så då njuter jag lite extra av ledighet såklart.
Idag är min enda plan att vid 16.00 tiden åka på julkonsert på konserthuset och ta emot ett litet stipendium, tog med min älskade mor på det så det blir nog mysigt. Resten av kvällen kommer förmodligen spenderas bara hemma och mysa, det är ju ändå Söndag. Har dock ett väldigt sug på att träna, så tror att det får bli lite träning imorgon, peppad på det.
Något mer som jag har ett extremt sug på är just att resa och få vara i värmen, det är på riktigt allt jag vill nu, min kropp skriker efter värme och jag vill se och upptäcka nya platser! Det får bli ett mål 2019, resa mer, helt klart! Får väl ta mig ut i världen ensam om det inte är något rolig själ där ute som vill hänga på. Letar fortfarande efter min one-true-love som vill resa jorden runt med mig hhahaha, går sådäääär! Nejdå, men är pepp på att resa massa 2019, gärna någon form av tränings/upptäcktsresa. Tar gärna en solsemester resa endast ligga i solstolen och njuta-resa också om man fick välja då..

Nog med dagdrömmandet, just nu är jag peppad på allt som har med julen och julmys att göra, så jag börjar ladda där, men att göra absolut ingenting, det är mina enda planer runt jul.
Nej nu ska jag sätta på mig lite smink hade jag tänkt.

Ha en fantastisk Söndag!


Gillar

Kommentarer