Intensiv vecka

Måndag och en ny härlig och lite lugnare vecka än den förra, tack och lov. Hade så mycket i huvudet förra veckan så ville bara få den överstökat på ett vis, även om det var roliga saker så blir det jobbigt när det är för mycket. Plus det var jag dålig på att sköta sömn och mellanmål och det gick verkligen ut över mitt humör, jag är väldigt känslig när jag inte sköter kost och sömn. Blir liksom inte alls mig själv och inte den vanliga glada och positiva jag, utan en grinig lättirriterad jag. Tycker inte att det är okej att sprida dålig energi på andra när jag är på det humöret, men ibland är det bara så och du är för trött eller har en dålig dag som inte går att göra något åt, men eftersom att jag bor runt min familj så tycker jag att det är viktigt att berätta för dom så att de vet vad det beror på och sedan berätta att jag behöver hålla mig lite undran just för att jag inte orkar med att vara positiv just den dagen, för det är okej, men det är inte okej att bara gå runt och sprida dålig energi, då är det jag som får gå undan helt enkelt.

Men idag mår jag super och känner mig glad, lugn och utvilad. Har haft en helg full av jobb men fick en otroligt härlig ledig Söndag av bara göra ingenting speciellt, bara sånt som får mig att må bra och avslappnad. Städa, promenera med mammsen, baka, långduscha, laga god mat... älskar dagar som dessa underbart efter några intensiva dagar.
Intensiv vecka!! Hade audition i Stockholm i Måndags, hann hem till sista lektionen första skoldagen som höll på till 20.00.
Skola 09.00-12.00 på Tisdagsmorgonen. Ledig Onsdag. Undervisning i 5 timmar i Västerås på Torsdagen, kom hem 00.30. Jobb Fredag och Lördag kväll på Hits For You. Skönt med lite lugnare tempo nu och få bort massa måsten och planering från hjärnan, haft en del stress kring allt faktiskt, men är väldigt stolt över både min undervisning och audition, riktigt kul var det när jag väl var på plats!

Måndag:
Ledig. Börja förbereda lite smått inför audition om en vecka, måste lära mig sång, stämmor och teatermanus. Behöver även hitta en dag som passar att göra lite styrke och konditionstester jag behöver inför en skoluppgift på min PT-utbildning. Annars tänkte jag baka lite bröd och träna ett lättare pass ikväll.
Tisdag:
Tandläkare, eventuellt gymma och sen har jag en föreläsning som är inspelad.
Onsdag:
jobb på Hits For You, Gasta har stand up shower där på Onsdagar, så då blir det att servera på det!
Torsdag:
Ska förmodligen göra styrke och konditionstesterna på lite testpersoner inför uppgiften i skolan
Fredag:
Jobb.
Lördag:
Jobb
Söndag:
LEDIG!! Inga planer än.

Egen juice på ingefära, citron, spenat och en egen otrolig banangranola jag gjorde i Onsdags.​

Gillar

Kommentarer