Hiphop vecka, släktmiddagar och massa rep

Jag har verkligen haft en toppen helg och en väldigt bra Måndag också. Min helg startade efter att ha avslutat hiphop veckan i skolan med en så najs hiphop klass med Maja. Då åkte jag direkt tåg till Uppsala för att se min brors match och sen åka hem till Gävle tillsammans med familjen.
Lördag vaknade jag tidigt och åt god frukost framför tvn, spenderade sen dagen på stan tillsammans med mamma och hittade kläder inför min CV fotografering som vi ska ha om två helger, så skönt! På kvällen var vi hembjudna på halloweenmiddag hos mina kusiner och åt jätte god pumpa soppa till förrätt och gryta till varmrätt. Vi pratade massa, spelade spel och mös.
Söndagen startades med en promenad i Hemlingby på 5 km och fikade i hemlingbystugan efteråt. det är verkligen så mysigt där! På kvällen bjöd vi hem farmor på tacos.
Har haft ett riktigt släktkalas hela helgen, har hunnit med att hänga med halva släkten. Men det är sällan vi matchar och kan träffas, så det har vart super!
Idag vaknade jag tidigt och tog 06.10 tåget till Stockholm, ingen höstlov på balettakademien inte. Men jag börjar bli bättre i vaden också så jag vill bara dansa så jag ska inte klaga, även om min vad kanske skulle behöva lite mer vila så kan jag nu vara med att dansa så mycket mer. Så balett, jazz och sen teater rep i 3,5 h har vi haft idag, det börjar dra ihop sig inför vår teaterproduktion nu, så vi kommer repa en hel del långa pass nu. Men resten av veckan kommer vi repa en massa inför dansföreställningen som vi ska vara med på i helgen, så det blir as kul.

Nuuu: Bachelor!

Gillar

Kommentarer