Hip-Hop EM i Tyskland 2018.

För lite mindre än en vecka sedan åkte jag tillsammans med min älskade mamma till Tyskland i samband med Hip-Hop EM i Bremenhaven som jag skulle medverka i. Vi bestämde oss för att istället för att bara spendera två dagar i lilla Bremenhaven, så ville vi utnyttja vår Tyskland visit och spenderade Måndag-Onsdag i vackra Hamburg. Vi njöt av staden och promenerade runt till allt vi ville se (snittade väl två mil per dag haha), hann med massa shopping och god mat. Det är det som är så perfekt med att resa med mamma, vi har lite samma ''mission'' med resan. Vi båda är sådana personer som vill upptäcka staden genom att bara gå runt en massa, bara ta in staden, kulturen, maten och gärna hinna med en del shopping i butiker som inte finns hemma i Sverige.

Onsdagen anlände vi till lilla Bremenhaven där jag skulle tävla, en liten hamnstad utan ett city haha. Men vi bodde på världens mysigaste hotell så det gjorde inte så mycket, fin utsikt över hamnen och stort fint rum med öppen dusch där vi duschade väldigt oprivat haha. Jag tävlade par på Torsdagen och sedan singel på Fredagen, gick även vidare till dag tre för att även få tävla vidare i singeln på Lördagen, så det var super roligt. Jag är väldigt nöjd med mitt EM och de fina och peppiga människorna jag får spendera det med, vi Svenskar har verkligen ett härligt landslag i Hip-Hop, så mysiga och inspirerande människor innan, av och på dansgolvet. Tack till min underbara mamma, min bästaste danspartner Amanda och det svenska landslagen! Kärlek till er!
Jag och mamma spenderade även Lördagen i Hamburg innan vi åkte hem igen på Söndags morgonen, gick runt en massa igen och hittade världsmysig vegan-restaurang som vi åt sista middagen på.

Gillar

Kommentarer