Gym, workshops och funderingar

Hoppas ni har haft en bra morgon! Jag vaknade av mig själv 07.00, jättekonstigt men jag vaknar jätte tidigt hela tiden nu för tiden. Jag har kollat på ”bron” hela morgonen, som är min nya serie jag börjat kolla på och har fastnat för. För mig gör det inget att gå upp så tidigt då, då morgonen är min absoluta favorit stund på dagen!!
Just nu sitter jag på bussen in till stan för att dansa lite med Amanda. Efter det ska jag hem och byta om och så, innan mamma hämtar upp mig för att ta med mig på en mysdag som hon planerat!

Bilderna är ifrån i förrgår när jag och brorsan gymmade tillsammans, körde massa styrka och avslutade även med lite boxning. Jag satte upp ett litet pass till oss och han vart väldigt trött och tyckte det var jätte roligt! Jag har faktiskt funderat lite på att jag skulle vilja gå någon pt/träningsinstruktör utbildning. Det hade varit fett kul att kunna jobba med på sidan av dansen! Ett litet mål för det här året!
Hade även mina dansworkshops i contemporary och heels igår som vart väldigt lyckade. Det kom massa folk både här från Gävle och även ett gäng från Sundsvall, vilket var såå roligt!! Hade även två privat lektioner i jazz med duktiga tjejer innan det, så roligt att se deras utveckling!

Nu ska jag hoppa av min buss! Ha en bra dag

Gillar

Kommentarer