Fullt på mitt schema

Inne på tredje veckan, rivstart verkligen. Jag har haft fullt upp nästan hela tiden. Fullspäckat schema i skolan, undervisning, tävling mm. Förra veckan hade jag verkligen inte en ledig stund och jag kom hem sent varje kväll. Vart lite mycket, men nu börjar det lugna ner sig lite. Men det är trots allt jag som valt det själv, men just eftersom att jag hade fullt upp hela helgen också känner jag av i kroppen att jag inte fått vila och jag har istället gått och blivit lite smått förkyld tyvärr..
men jag väldigt mår bra ändå, har det väldigt roligt och bra i skolan, är motiverad och taggad. Det är bara tröttheten och stressen som förstör ibland just nu, men det räddas upp av det roliga, ska se till att vila så gott jag kan i helgen i alla fall. Har inget planerat Fredag efter skolan eller på Söndag, så då ska jag se till att få vila.

I måndags efter våra 5 timmar jazz så åkte jag till dansskolan och undervisade, höll bl.a en audition för min barn discogrupp som jag ska starta upp och sen lite privatlektioner, plus ladiesgruppen som ska på VM. Igår efter skolan dansade och korrade jag lite på klackar med Lotta som snart är klar. Så nu ska jag ta mig iväg för ännu en lång skoldag av balett, modernt och 3 timmar pardans.

Ha en bra dag!

Gillar

Kommentarer