För mycket tankar och veckoplanering

God Morgon, idag vaknade jag upp och längtade så efter sommaren, sol och värme. Behöver verkligen D-vitamin nu, tycker vintern när en otroligt mysig årstid men nu är det verkligen så ofta som jag bara vill resa till värmen, vill bara vistas i en varm miljö och upptäcka och se lite nytt! Jaja, jag vill inte vara den som låter vädret påverka mitt humör, men vissa stunder känner jag hur vädret bara vill locka fram ångesten inom mig haha..

Jag är en person som har väldigt nära till ångest känslor och fastnar ofta i mina egna tankar, ofta är de bara korta stunder tills jag får annat på hjärnan som får mig glad och uppskatta allt jag har i min vardag, men ibland hatar jag att jag har så mycket tankar konstant i mitt huvud och är det kontrollfreaket jag är ibland. Önskar verkligen att jag kunde bara släppa och inte fundera så mycket kring konsekvenser och istället bara göra, samtidigt som det är en del av min personlighet som jag gillar, men ibland får det mig att hamna i snurrande tankar som egentligen bara är onödiga att lägga tid på..


Lite tankar på morgonen bara, jag tänkte skriva ihop ett litet vecko-schema om hur mina planer för denna vecka är.

MÅNDAG

det var då igår, men jag startade min dag med balett i skolan, följt av jazzlektion med Malaya och avslutade skoldagen med en tretimmars lektion med Jon Ole Olstad. En bra dag som resulterade med några blåmärken idag. Åkte direkt till jobb efter skolan, har börjat jobba lite i receptionen på House Of Shapes så jag var där för första gången igår och provjobbade lite, så slutade där vid 21.00.

TISDAG

Så roligt, vi startar dagen med kick-boxning! Efter har vi balett, jazz och teori. Efter skolan måste jag ta mig till affären för att handla lite och jag fick inte heller någon tvättid i helgen så finns det tvättid idag måste jag ta mig an det, låter väl som en fantastiskt rolig plan haha, äh är inte jobbigt egentligen men är drygt att behöva ta sig ner två trappor till tvättstugan bara, får laga någon god mat medans så ska det nog gå bra.


ONSDAG

Skoldagen ser likadan ut som på Måndagen, efter är det även en öppen klack-klass som jag ska ta på kvällen. Annars har jag inte några andra planer, tror inte jag hinner med så mycket mer.

TORSDAG

Skola- Gaga, balett, jazz och teori. Efter det har jag bokat in mig på yoga som jag vill ta, sista passen innan mitt kort går ut, noooo...

FREDAG

Möte på morgonen, sen balett, jazz och sen sånglektion. Efter det kommer jag sätta mig på tåget och åka hem till Gävle, eftersom att jag har tävling i Söderhamn på Lördag så är det smidigare för mig att åka hem till Gävle först för att åka med mamma till Söderhamn på Lördagen. Så kanske hinner med lite taco-mys med familjen då eller liknade!

LÖRDAG

Tidig morgon för att ta mig upp till Hip Hop tävling i Söderhamn. Det håller på fram till kvällen men hoppas på att hinna hem för att ha mellomys ju, det hade varit lyx efter en lång tävlingsdag!!

SÖNDAG

Mamma kommer förmodligen åka med mig till Stockholm med bil då jag behöver ha med massa saker till vår loppis i skolan, så jag tror att vi ska ha en mysdag här i Stockholm på Söndagen, för då sover hon förmodligen över till Måndagen och åker lite senare till jobbet också. Så det ser jag fram emot i så fall! Kanske gå och äta någon god mat, se bio, promenera eller något.

Ser fram emot min vecka och helg, tror det kommer bli super mys!

Gillar

Kommentarer

tovegardin
tovegardin,
Du var grym på tävligen i Söderhamn!!
nouw.com/tovegardin
saraalexandralarsson
saraalexandralarsson,
men åå, tack så otroligt mycket fina du!
nouw.com/saraalexandralarsson