Ett bra Söndagshumör

Godmorgon. Vaknade upp på bra humör med Amanda sovandes i sängen bredvid. Vi tränade par till nio igår och hon skulle upp och jobba tidigt i Stockholm idag så vi körde på en välbehövlig sleepover. Det är SM om två veckor och det är verkligen inte lätt att hitta tillfällen att träna för oss. Jag har också varit skadad och vi har missat både VM och två svenska tävlingar, så vi har inte tränat på typ 10 veckor, inte sätts och pratat live heller för den delen, våra liv, tid och plats matchar liksom inte. Men nu när Amanda var på musikal i Stockholm över helgen så passade vi på att klämma in ett kvällspass en Lördag kväll. Vi pratade väl halv och dansade halva, men det var så välbehövligt och mysigt. Vi hade en väldigt bra träning även fast vi inte körde på allt för hårt, men vi var väldigt nöjda med vart vi ändå befinner oss trots de dåliga förutsättningarna vi har haft. Vi har ändå ett gemensamt mål och ser fram emot att få stå på dansgolvet tillsammans snart! Hon får mig alltid på bra humör och sprider en väldigt bra energi, det uppskattar jag verkligen!!
Jag hade även CV-bild fotograferingen på morgonen på Lördagen. Jag tror det gick bra i alla fall, så jag är spänd på resultatet. (har dock sträckt rumpan nu, aja det var det väl värt). Tror att allas foton kommer bli såå snygga, ser fram emot att se allas! Efter fotograferingen tog jag mig hem för att laga mat och sen tog jag faktiskt ett 90 minuters yoga-pass å SATS, vilket var super najs. (lever för gratis prova på grejer på gym, tycker ändå jag är smart som hoppar runt och gör prova på på alla olika gym, väärt). Så nu har jag två till gratis gruppass att boka in mig på, vill gärna ta något hot yoga eller kanske någon styrka om jag skulle palla.

Planer nu är att gå och handla för att jag tänkte laga lasagne till matlådor denna vecka och även baka lite bananbröd och musli. Ska också ringa mamma och prata medans jag bakar och grejar, och såklart pappa för att gratta!! Vid 15.00 ska jag möta Felicia på skolan för att ha privatlektion till 17.00, sen ska jag bara hem och ta det lugnt, känner mig lite mör i kroppen efter gårdagen. Mina Måndagar är alltid extra tuffa pga den långa skoldagen + jobb hela kvällen, så det gäller att ladda på Söndags kvällarna.

Gillar

Kommentarer