En underbar solhelg och viktiga relationer

Godmorgon. Vilken underbar helg det har vart, wow vilket väder och värme, det har hela jag verkligen behövt.
Det är något med solen som får mig att kunna bara vara och slappna av, bara sitta i timmar och bara njuta.
Vanligtvis är jag otroligt rastlös och har inte ro att ens kolla på en serie i 45 minuter. Vilken är någon sjuk dålig ingrodd känsla av att jag ''slösar tid'' och ska göra något vettigt med min tid och inte kan tillåta mig att bara vara.
Men det jobbar jag på och solen hjälper mig verkligen, för man mår så bra av det. Att bara njuta lite av att bara vara. I en solstol, 7 glas iskaffe, en bok eller trevligt sällskap. Mer än så behövs ju inte i livet, så lycklig där haha.

Fredagen efter jobbet blev en tur i spåret och sedan i solen, följt av god mat och en tidig kväll.
Lördagen hade jag långfrukost ute på min innergård och sedan cyklade jag hem till föräldrarna för solhäng. Så mycket härligare att vara i hus med altan och stor tomt dessa soldagar, oj vad man uppskattar att de har hus med grill, pool och grejer när jag själv bor i lägenhet mitt i stan med balkonger som renoveras. En helt annan sak att bara röra sig in och ut på SIN altan, än att sitta på en allmän innergård. Oj så härligt.
Söndagen startade jag igen med lång gofrulle och sen fick jag feeling och körde längre löprunda ute i solen i ett naturspår, älskar att springa i solen såå. Sedan hem och hänga med familjen och morsdagmys. Grillade lax, sparris och massa gott och bara satt rakt upp och ner i en solstol och pratade om livet med mamma. Brorsan min tar studenten nästa vecka också, så han hade lite kostym modevisning för mig för smakråd också, alltsåå min lilla plutt, han är så fin, blir helt tårögd!!! ååå ser så fram emot hans student!
Tog en prommis med en vän på kvällen där också och sedan vart det kväll. Tacksam för allt och alla fina underbara människor jag har runt mig.
Något så viktigt! Solla vilka du väljer att ha i ditt liv. Att vara kring människor som ger dig något, något positivt.
Jag hat inget behov av massvis av vänner eller stort socialt umgänge varje dag. Gillar också att vara med mig själv.
Men de jag umgås med känner jag noll press ifrån, jag kan vara mig själv till 100% och får ut och kan ge något till. Som en relation ska vara, du ska lämnas med glädje och inspiration. Stolt över att ha dessa relationer, kravlösa på ett bra vis, men som jag värderar högt och alltid vill ge hela mig till och alltid får ärlighet i. Fina nakna relationer.

Ha en underbar vecka fina ni och ta tillvara på de relationer och saker i ditt liv som ger dig lycka, slösa inte energi på de andra. Släpp de och se till att din energi går till rätt saker i livet. Fylls du av lycka av något satsa där, fylls en klump, låt de gå. Något som känts rätt förr kan också ändras. Bara en lite kom ihåg! Kram

Frukosten bestående av: Steelcut oat gröt kokt med kademumma, kanel och salt. Toppad med hallon äppelmos och hampafrön. Grapefrukt och 3 koppar kaffe på det. YUMMIEE

Gillar

Kommentarer