En jag lista

Jag längtar efter:
Att få ha ett eget hem att kunna komma hem till och känna att jag kan koppla av i. Längtar efter egna rutiner och att fixa och styra över mitt egna hem. Är så tacksam för att få bo hemma och ha möjligheten att få gjort det under sommaren. Men att ha bott ensam i tre år och sedan flytta hem är inte det lättaste. Skapat egna rutiner, komma med åsikter om hur hemmet ska skötas, många vuxna viljor osv.. det funkar, men relationen med familjen blir mer kvalitativ när jag inte bor hemma, som vuxen blir det för mycket och man behöver sitt space. Så det längtar jag efter

Jag tipsar om dessa poddar:
-Ofiltrerat av PT-Fia
-Brain Dump av Cornelia Grimsmo
-The Health Code av Sarahs Day och Kurt
-Sånt är livet av Ida Warg och Alexander Pärleros
-Två systrar en podd av Alexandra och Victoria
-Träningspodden av Jessica och Lofsan

Jag äter helst:
Gröt. Oj vad jag älskar gröt, sååå gott med alla dess toppings, speciellt nu till hösten med kanel och äppelmos, mums!

Jag ser fram emot:
Danssäsongen som drar igång. Samt som tidigare nämn, att jag slutar sommarjobbet och får nya rutiner.

Jag läser:
Ojojoj, denna punkten har jag noll svar på. Läser inget just nu. Skulle verkligen vilja ha en fysisk bok som jag ser fram emot att läsa varje kväll. Några tips??
Ida Warg ska ju släppa bok och den vill jag verkligen läsa då jag känner att jag relaterar så mycket till henne och hennes bakgrund, kanske ska vänta till den släpps och köpa den.

Jag är stressad över:
Vuxenlivet haha. Pengar, boende, jobb och måsten.
Hatar att känna tvång och att vara fast. Det är därför jag inte kan ha ett och samma jobb i längre period, blir uttråkad och måste vidare och lära mig nytt. Så fort jag ''kan'' det är det tråkigt.
Jag har en tendens att alltid stressa i onödan över framtiden, men just nu känner jag mig dock konstigt nog inte det, man ska inte ''nöja sig'' om man inte trivs i nuläget, men gräset är inte heller alltid grönare på andra sidan och det är lätt att glorifiera och jämföra sig med andra. Jag tror på att finna sig och vara nöjd över där du är men att ständigt vilja utvecklas, men att ibland stanna upp och fundera om det du stressar över kring framtiden är nödvändigt och bena ut vad det egentligen är och hur du behöver agera för att få ett lugn och trivas i nuet.

Jag drömmer om:
resor, framtida projekt och jobb, hitta mitt livs kärlek och att få stå på scenen.

Jag blir nostalgisk av:
Mycket. Kolla igenom mitt egna instagram flöde och tänka tillbaka på massa roliga minnen.
Höstsäsongen som drar och allt vad de inneburit. Ser alla unga som börjar skolan, kylan som kryper sig på och rutiner kring hösten som får mig att minnas samma rutiner jag gjorde förr vid denna tidpunkt, något härligt och nostalgiskt kring denna årstid som man blir så mysigt glad av. Känsla av nystart och pirr.

Gillar

Kommentarer